News Flash:

Cum poti inchiria o masina?

27 Septembrie 2021
363 Vizualizari | 0 Comentarii
inchirieri masini Otopeni

Calatoresti foarte mult si ai nevoie de un autovehicul care sa-ti fie la dispozitie indiferent de ora din zi sau noapte?

In acest caz este indicat sa apelezi la serviciile unei firme de inchirieri masini Otopeni. Astfel, poti beneficia de o masina chiar la aeroport cu ajutorul careia te vei deplasa acolo unde este necesar. In acest fel nu vei fi nevoit sa platesti costuri ridicate pentru un taxi sau sa astepti dupa programul mijloacelor de transport in comun.

Informatii esentiale despre procesul de inchirieri masini Otopeni

Bine de stiut este ca poti rezerva o masina on-line cu ajutorul calculatorului sau poti alege sa mergi direct la firma care inchiriaza. Important este sa cunosti modelul pe care ti-l doresti si zona unde te vei deplasa: poti face drumuri doar prin oras sau drumuri lungi in afara localitatii. Pentru oras este indicat sa alegi o masina mica, cu un consum mic de carburant si pe care sa o poti parca cu usurinta. In cazul in care vrei sa pornesti intr-o calatorie prin tara, asigura-te ca vei inchiria o masina spatioasa si confortabila, tinand cont de faptul ca vei petrece mult timp la volan. Verifica cateva detalii inainte sa rezervi masina, astfel incat procesul de inchiriere sa nu iti ocupe mult timp:

·       citeste contractul si clauzele acestuia;

·       stabileste perioada de inchiriere si locul de predare al masinii;

·       verifica ce costuri suplimentare implica schimbarea locatiei de predare a masinii sau daca iti doresti sa prelungesti perioada de inchiriere;

·       verifica daca polita RCA este inclusa in pretul de inchiriere si afla cum poti opta pentru o polita suplimentara de tipul CASCO;

·       participa activ la verificarea masinii inainte sa o preiei, astfel incat sa nu risti la finalul perioadei contractuale costuri suplimentare pentru diverse avarii;

·       verifica daca compania iti ofera asistenta rutiera.

Ce masini poti inchiria?

In functie de nevoie ta, este bine sa stii ca o firma de inchirieri auto iti poate pune la dispozitie o gama variata de masini. Tot ce trebuie sa stii este modelul pe care ti-l doresti. Poti opta pentru un model mic si fiabil, o masina mare de teren, un autovehicul din gama de lux, sau poate vrei sa conduci un tip de masina hybrid sau full electric. Alte aspecte pe care trebuie sa le cunosti inainte de a rezerva masina fac referire la:

·       dotari si optiuni suplimentare ale masinii;

·       capacitatea rezervorului sau timpul de incarcare in cazul unei masini electrice;

·       volumul portbagajului in cazul in care ai la tine multe bagaje;

·       pachetul de iarna - in cazul in care inchiriezi o masina pe timp de iarna, un astfel de pachet iti poate fi util, deoarece beneficiezi de scaune si volan incalzite, oglinzi si parbriz cu functia de incalzire. In acest fel nu trebuie sa astepti mult ca acestea sa se dezghete. Verifica daca pachetul de iarna contine si lanturi pentru roti;

·       masina inchiriata poate fi pusa la dispozitia ta cu un scaun de copil, ce ii va oferi acestuia protectia necesara. Inainte de a rezerva masina verifica cu reprezentantul firmei de inchirieri auto, daca iti poate oferi si acest sistem de siguranta pentru copilul tau. Bine de stiut este ca, poti achita un tarif suplimentar pentru aceasta optiune.

Indiferent de ora la care ai nevoie de masina sau de locatia unde te afli, acceseaza site-ul caroutis.com. Aici gasesti toate informatiile necesare cu privire la serviciul de inchirieri auto. Ai posibilitatea sa colaborezi cu o firma care iti ofera servicii de calitate. Mai mult, vei descoperi o gama variata de masini de inchiriat, astfel incat sa poti face o alegere cat mai buna pentru tine.

Date de contact:

E-mail: reservations•caroutis.com

Telefon: +4 0747 134 901

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007027 (s)