News Flash:

Dupa Theo Rose, o alta artista de la noi a confirmat ca are Covid. Cum au reactionat fanii?

28 Septembrie 2021
392 Vizualizari | 0 Comentarii
Theo Rose Alina

Incepand cu anul trecut, din ce in ce mai multe persoane au fost diagnosticate cu Covid-19. Nici artistii nu au scapat de acest virus si, in timp ce unii isi anunta fanii in momentul in care depisteaza ca sunt pozitivi, altii prefera sa povesteasca experienta dupa ce s-au vindecat.


Alina Eremia nu trece prin cea mai buna perioada a ei. Artista a decis sa fie transparenta cu fanii care o asteptau sa concerteze la diferite evenimente, asa ca le-a spus ca are Covid. Alina a fost diagnosticata fix cand nu se astepta, mai ales ca in ultima perioada a fost prezenta fara probleme la diferite evenimente.

”Nu am vrut sa fac o stire din asta, dar mai bine aflati de mine cum ma simt. Da, am fost confirmata pozitiv, in urma unui test de rutina pe care il fac saptamanal. Aveam o bronsita care imi dadea batai de cap de doua saptamani, asa ca pe fond de oboseala acumulata in ultima perioada si avand sistemul imunitar slabit, am fost predispusa sa iau virusul. Sunt deja in autoizolare de cateva zile. Starea mea de sanatate e buna. Din fericire, am o forma usoara. Aveti grija de voi si de sanatatea voastra”, a scris Alina pe Instagram.

. ”Eu nu l-am luat niciodata in brate pe ”nu mai pot”. Pentru mine, nu prea exista notiunea de ”nu mai pot”. Asta pana cand devine o conditionare fizica. Am capatat o bronsita de toata frumusetea. Ultima perioada si-a spus cuvantul (au fost si sunt multe proiecte in care sunt angrenata si de care sunt super mandra. De unele stiti, de celelalte o sa aflati), iar aseara a fost o mare provocare sa cant, incomodata de o tuse seaca si de raguseala. Dar pe scena nu conteaza, dai tot. Asta am facut aseara. Azi, desi am vrut, nu s-a putut. Vocea mea a capitulat, dar ma fac bine repede.”, a scris Alina pe stories atunci cand si-a anuntat fanii ca are bronsita.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004570 (s)