News Flash:

Madalin Ionescu si Cristina Siscanu, probleme-n paradis. Ce declaratii au facut cei doi pentru prima data de cand s-a zvonit ca divorteaza?

28 Septembrie 2021
425 Vizualizari | 0 Comentarii
Madalin Cristina

Siscanu si Madalin Ionescu sunt unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul nostru si, chiar daca au trecut anii, cei doi sunt la fel de indragostiti ca in prima zi. Cristina este foarte fericita alaturi de Madalin si posteaza foarte des pe Instagram momente din intimitatea lor. Chiar daca multor fani li se pare ciudat ca vedeta face asta, Cristina este de parere ca relatia ei poate fi un exemplu pentru cei care o urmaresc.

Recent, in spatiul online au inceput sa circule primele zvonuri despre un presupus divort intre cei doi. Ca in orice casnicie in care nu toate lucrurile sunt numai lapte si miere, fix acelasi principiu se aplica si aici, iar Madalina si Cristina au vorbit de fiecare data deschis despre problemele pe care le au. Chiar daca au mai existat certuri, situatii tensionate, mai ales in perioada in care Cristina era implicata in proiectul Bravo, ai stil! cumva, cei doi au reusit sa treaca preste acele momente, iar acum considera ca asta le-a intarit si mai mult relatia. „Au existat situatii in care am avut divergente, dar niciodata nu ne-am gandit serios la separare. Nu am plecat de acasa, nu ne-am jignit, nu au existat acte, gesturi care sa lase rani adanci”, declara Madalin Ionescu.

Mai mult, dupa atatia ani de relatie, Madalin a gasit si ingredientele perfecte pentru ca o casnicie sa mearga ca pe roate si le-a impartasit si cu fanii. ”Comunicarea, afectiunea permanenta, altruismul, pasiunea intretinuta, incercarea continua de a nu-i provoca suferinte pertenerei/ partenerului, absenta jignirilor. Inteligenta reala, umorul, pasiunea pentru meseria de jurnalist si, nu in ultimul rand (de fapt in primul rand), o senzualitate debordanta.” 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1336 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007924 (s)