News Flash:

Delia este risipitoarea familiei. De la cine cere bani atunci cand bugetul ei se apropie de zero?

27 Septembrie 2021
546 Vizualizari | 0 Comentarii
Delia 1

Nu mai este niciun secret faptul ca Delia arunca cu banii in stanga si in drepta si nu se uita deloc la preturile atunci cand vine vorba de satisfacerea mofturilor. Chiar daca are bani de ii intoarce cu lopata, nici sacul Deliei nu este fara fund, iar atunci cand ramane fara resurse, are la cine apela.


Delia duce o viata lipsita de griji, iar din penthouse-ul ei, sigur lumea se vede altcumva. Artista a muncit din greu pentru a-si crea imaginea si confortul de acum, iar daca priveste retrospectiv, cu siguranta a meritat tot efortul. Delia a avut norocul de a-l intalni pe Razvan, sufletul ei pereche care este mereu alaturi de ea si o sustine in tot ceea ce face. Mai mult decat atat, cei doi au o pasiune comuna: calatoritul. Aproape ca nu este coltisor din lumea asta pe care cei doi sa nu-l fi vazut, dar, chiar si asa, Delia mai are un guilty pleasure de care nu poate scapa: shoppingul.

Delia are o garderoba impresionanta in care se regasesc piese vestimentare de brand si nu numai. Artista arunca o avere pe accesorii nonconformiste si pe incaltari, iar faptul ca este mana sparta si ca nu rezista tentatiei o stiu si cei din familia ei. ”Delia nu are nicio treaba cu banii. Cand se termina, pune mana pe telefon si suna la Razvan sa-i puna bani pe card. E risipitoare Delia, e pe lux si opulenta, mai ales cu vacantele”, a spus mama Deliei intr-o emisiune tv.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1197 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004948 (s)