News Flash:

Ce gest a facut Antonia la cateva zile dupa ce a spus ca nu isi mai expune copiii in online?

10 Septembrie 2021
509 Vizualizari | 0 Comentarii
Antonia

Antonia a luat zilele trecute o decizie radicala, decizie cu care fanii ei nu prea au fost de acord. Sotia lui Alex Velea a stat, a cugetat si a ajuns la concluzia ca cel mai bine pentru ea, dar si pentru familia ei este sa nu isi mai expuna deloc copiii in online. Aceasta decizie drastica a venit fix dupa ziua Mayei, fetita pe care o are cu Vicenzo Castellano, fostul ei sot.

Cei care o urmaresc pe Antonia erau obisnuiti ca vedeta sa posteze destul de multe imagini cu cei mici in online, doar ca de data asta, sotia lui Velea a simtit nevoia de o schimbare. Antonia a decis ca cel mai bine pentru ea este sa ii tina pe cei mici departe de Instagram si de alte platforme, asa ca a simtit nevoia de a le explica fanilor de ce in viitor nu vor mai vedea imagini sau filmulete cu cei mici.

”Nu vreau sa-i expun prea tare. Ii voi posta doar cand voi simti eu. Fericirea adevarata a vietii este sa te bucuri de ei fara sa-i pui pe retelele sociale. Dar, aceasta este doar opinia mea. Nu credeti tot ce posteaza oamenii pe retelele de socializare, exista multi prefacuti acolo. Sa fii disperat sa postezi orice este, de fapt, foarte trist, deoarece omiti sa te bucuri de esenta vietii, de aceea ma intorc la subiectul – fiica mea. Toti ati cerut imagini de la petrecerea de ziua fiicei mele. Dar raspunsul meu este – NU, deoarece acea zi face parte din viata mea privata. Nu simt nevoia de a ma da mare sau sa o expun prea tare. Aceste momente sunt foarte pretioase pentru mine. Fiica si fiii mei sunt cele mai mari bucurii din viata mea, iar internetul nu este pur. Daca ma decid spontan sa-i postez, o voi face pentru ca asa vreau eu. E alegerea mea!”, a scris Antonia pe Story acum cateva zile.

Artista nu a rezistat prea mult si deja a publicat prima imagine cu unul dintre baieteii ei. Fanii au reactionat imediat si i-au sugerat artistei sa se hotarasca in care tabara vrea sa ramana.

>

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005164 (s)