News Flash:

Anda Adam, decizie radicala la doar cateva saptamani de la logodna. „Sunt convinsa... ”

22 Noiembrie 2021
453 Vizualizari | 0 Comentarii
Anda Adam

Anda Adam si iubitul ei sunt in culmea fericirii. Cei doi s-au logodit de curand si, chiar daca artista este prinsa cu filmarile de la ”Bravo, ai stil”, tot isi face timp si pentru a trasa cateva directii in relatia pe care o are cu Yosif. 

Anda Adam si viitorul ei sot se inteleg de minune. Cei doi traiesc o poveste de dragoste rupta parca din filme si nu exclud posibilitatea de a deveni parinti in viitorul apropiat. Anda a declarat de multe ori ca iubeste foarte mult copiii, iar acum, ca si-a gasit sufletul pereche, isi doreste sa devina din nou mamica.

„Imi doresc foarte tare sa mai am copii, am spus-o mereu. Cum o sa vrea si Dumnezeu. Cred ca de acolo, de sus, vine lucrul acesta. Pentru mine este foare important sa ii dorim, sa ii chemam, dar cred ca vin si trimisi de Divinitate. Ador copiii, sunt o familista convinsa, mi-as dori mai multi copii.”, a declarat Anda Adam pentru fanatik. 

Yosif a ales sa o ceara de sotie pe Anda fix cand se aflau in vacanta in Turcia pentru ca totul sa fie special. Anda a fost total luata pe nepregatite si a povestiti pentru cei de la wowbiz.ro cu emotie in glas cu a decurs intregul moment. 

”Mi-a pregatit o vacanta surpriza unde mi-a facut si o alta surpriza! Am avut parte de o experienta inedita, intr-o locatie in care zboara zeci de baloane. A pregatit un shooting foto cu un fotograf de acolo si a pus la cale o cerere in casatorie. A fost cred ca unul dintre cele mai frumoase momente din viata mea si nu pot decat sa ii multumesc pentru asta.

Este o destinatie pe care voiam sa o vizitam de mult, el a vrut sa imi faca o surpriza, sa ma duca aici, in Cappadocia. Bineinteles ca m-am gandit ca ar fi superb, odata ajunsi acolo, sa facem si o sedinta foto, este foarte instragamabil locul.
El, intre timp, a pus la cale, fara ca eu sa stiu, toate detaliile ca sa imi faca surpriza, sa pregateasca momentul cererii in casatorie. Am ajuns eu ca o floricica, la 5 dimineata, la sedinta foto. Cand am terminat de fotografiat si m-am intors la iubitul meu, el deja era in costum, cu cutia cu inelul pregatit.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005666 (s)