News Flash:

Viviana Sposub a aruncat sageti catre Andreea Balan. „Copii partenerului meu sunt frumosi. Seamana cu el, Slava Cerului!”

22 Noiembrie 2021
385 Vizualizari | 0 Comentarii
Viviana Sposub

Viviana Sposub a vrut sa faca senzatie in cea mai recenta gala de la „Bravo, si stil! si s-a asigurat ca toata lumea va vorbi despre momentul ei. Satena a iesit din tipare si s-a prezentat in fata juratilor cu un roast acid. Viviana nu a scapat pe nimeni si nu a uitat nici de fosta sotie a actualului ei iubit. Andreea Balan a intrat si ea in vizorul concurentei care nu s-a ferit sa o loveasca acolo unde o doare cel mai tare. 

 Iubita lui George Burcea i-a atacat cu replici dure pe jurati, pe concurente si nu a iertat-o nici pe Andreea Balan. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca cele doua sunt la cutite. Mai mult, Andreea Balan ar fi dat-o in judecata pe Viviana pentru ca s-a afisat alaturi de fetitele ei. 

Viviana Sposub a recunoscut ca mereu a fost privita ca fiind oaia negra in situatia dintre Andreea Balan si George Burcea. Satula sa fie mereu pusa la colt, frumoasa bruneta a luat atitudine. Mai in gluma, mai in serios, concurenta „Bravo, ai stil! Celebrities” a pregatit un roast mai acid ca niciodata si a avut cateva replici si la adresa Andreei Balan. 


„Acum, sa zic si ceva despre mine. Eu sunt Viviana Sposub, alias <<spargatoarea de case>>. Asa ca, fetelor, daca divortati si apoi va combinati si fostul sot ramane liber vreo sase luni, incuiati usile! Vin peste voi si vi-l fur! Sa stiti ca am cunoscut copiii partenerului meu. Sunt foarte frumosi. Seamana cu el, Slava Cerului! De mica m-am visat mireasa, iar de un an si trei luni, Burcea imi tot zice ca ma ia de mireasa. Si tot de un an si trei luni eu astept… sa divorteze.”, a spus Viviana Sposub in roast-ul ei de la „Bravo, ai stil! Celebrities”
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009075 (s)