News Flash:

Mario Fresh, mai sincer ca niciodata. De ce nu vrea artistul sa se casatoareasca cu fiica Andreei Esca?

19 Noiembrie 2021
440 Vizualizari | 0 Comentarii
Mario Fresh 1

lexia Eram si Mario Fresh s-au jucat atat de mult cu rabdarea fanilor, incat nimeni nu mai stie ce sa creada despre relatia lor. De mai bine de cinci luni, cei doi nu au mai postat imagini in calitate de cuplu si, chiar daca au fost prezenti la evenimente comune, Alexia si Mario s-au comportat ca niste prieteni. Intr-o perioada, multi au crezut ca Mario deja a inlocuit-o pe Alexia cu Chelsea, colega lui de la ”Splash! Vedete la apa”, dar se pare ca toate au fost doar niste zvonuri, iar cei doi sunt mai fericiti ca niciodata.

Intoarsa dintr-o excursie din Paris si Amsterdam, Alexia a mers la podcastul unuia dintre cei mai buni prieteni ai lui Mario. Radu Tibulca a fost cel care a introdus-o pe Alexia ca fiind ”fiica Andreei Esca si iubita lui Mario Fresh”. Alexia nu a obiectat si nici nu a negat cele spuse de Radu, iar asta i-a facut pe toti sa creada ca ea si Mario formeaza din nou un cuplu.


La randul lui, Mario Fresh a fost invitat la „Intrebarea mesei rotunde”, acolo unde Marius Manole a fost curios sa afle cum se intelege Mario cu Andreea Esca.

„Inca nu e soacra mea, pentru ca nu suntem casatoriti. Nu vreau sa ma casatoresc momentan. De ce sa fac asta?! (…) Am tremurat vreo jumatate de an. Nu imi era atat de frica de Andreea, cat imi era frica de domnul Alex. Vorbesc franceza in casa si eu nu inteleg nimic. Asta e limba care se vorbeste in casa. El e francez, iar copiii au facut scoala in franceza. Nu m-am apucat sa invat franceza”, a declarat Mario Fresh in emisiunea online a lui Marius Manole. 
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1307 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005122 (s)