News Flash:

Connect-R a dat cartile pe fata. De ce s-a despartit artistul de sotia lui, chiar daca au o fetita impreuna?

19 Noiembrie 2021
716 Vizualizari | 0 Comentarii
Connect R

Connect-R este un exemplu pentru multi tatici. Artistul a ramas in relatii bune cu fosta lui sotie, Misha, iar Maya este norocoasa cu asemenea parinti. Connect-R petrece foarte mult timp alaturi de micuta lui, iar filmuletele pe care le posteaza pe Instagram cu Maya sunt, cu siguranta in topul preferintelor fanilor. 


Connect-R si Misha demonstreaza ca se pot intelege ca doi oameni maturi. Artistii au impreuna o fetita, Maya si de dragul ei au pastrat o relatie de prietenie care evoluat foarte frumos de-a lungul timpului.

”Noi nu am luat aceasta decizie de a ne separa din cauza acestor probleme, din cauza depresiei postnatale. Ele au venit mai tarziu, nu au mai mers lucrurile asa cum trebuie. Ma bucur ca am luat aceasta decizie la momentul potrivit, pentru ca acum avem o relatie super ok de prietenie. Ne vedem zilnic. A mai ramas peste noapte. Ne vedem zilnic. Relu vine zilnic si o vede pe Maya. Tatal ei era si inainte plecat la concerte si nu a fost o ruptura asa mare. Nu am luat in calcul o impacare. Momentan suntem ok.”, declara Misha acum ceva timp.

Casnicia pentru mine a fost, din pacate, un alt element exterior care eu am considerat ca o sa ma implineasca. Dar, nu aia te implineste. Nici aia nu te implineste. Revin la Hristos. Connect-R. Il intreaba un nene pe Hristos: «Invatatorule, sotia mea a mai avut inaintea mea 3 casatorii, dar acum e cu mine. Daca moare cu mine, in Ceruri, nu este a mea?». Hristos ii spune, dezamagitor pentru el: «Nu. In Ceruri nu o sa fim decat frati si surori, nu exista conceptul asta»” 


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1215 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004644 (s)