News Flash:

Cum a reactionat Ruxi dupa ce Viviana i-a spus ca este o scriitoare cu un vocabular limitat? „Sa ma sune iubitul tau sa-i spun cum sa si-o... ”

22 Noiembrie 2021
686 Vizualizari | 0 Comentarii
Viviana si Ruxi

Viviana Sposub a vrut sa aduca un zambet pe fata celor prezenti la „Bravo, ai stil”, dar nu prea i-a reusit. Roast-ul ei nu a fost deloc apreciat, nici de catre concurenti, nici de catre jurati. Iubita lui George Burcea a venit cu un text pe care l-a scris chiar ea, dar se pare ca cei din platou nu i-au gustat deloc glumele. Nici pe Instagram reactiile nu au fost mai bune, fanii criticand-o pentru cuvintele dure pe care a ales sa le spuna la adresa multora.

Viviana Sposub si-a inceput roast-ul cu replici la adresa adversarelor sale. Satena a avut cate ceva de spus despre fiecare, in special despre Ruxi. Fanii stiu ca cele doua nu sunt in cele mai bune relatii, iar tensiunile din ele sunt destul de vechi. 


Acum ajungem la aceasta mare scriitoare a poporului roman: Ruxi! A scris aproape doua carti, dar vocabularul ei consta in <<nu ma sparge>>,  <<sa moara Franta!>>, <<sa moara Gibilan>>si, mai nou, <<sa moara Viviana Sposub>>.  

Ruxi nu a fost deloc incantata de momentul Vivianei, ba chiar i-a recomandat ca data viitoare sa apeleze la ea ca sa o puna in legatura cu oameni care chiar stiu sa faca roast. 

Ruxi: Sunt de acord cu Maurice. Vreau doar sa spun ceva: data viitoare cand mai vrei sa faci roast, iti dau oameni care stiu sa scrie glume.

Viviana: cred ca un roast tine și de tine ca persoana. Cineva a scris un roast pentru mine cu niste replici foarte acide, pe care eu nu le-as fi spus niciodata. 

Ruxi: Sigur! Felicitari pentru curaj si ca ai tinut minte textul. Se pare ca eu am fost subiectul principal. Vreau sa spun ca manelista, asa cum sunt si cu vocabularul pe care il, ca asa trebuie sa vorbesc in mediul asta, cartea mea este a doua cea mai bine vanduta carte din 2021. Sa ma sune iubitul tau sa-i zic cum sa si-o vanda.

Viviana: Nu are nevoie. E la Hollywood, te asteapta acolo, dar nu cred ca ajungi!”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004746 (s)