News Flash:

Ilie Nastase si Ciprian Marica s-au impacat dupa scandalul de acum o saptamana. „Toata lumea spune ca dam tunuri de 50 de milioane de euro”

19 Noiembrie 2021
525 Vizualizari | 0 Comentarii
Nastase Marica

In urma cu o saptamana, Ilie Nastase si Ciprian Marica erau la cutite. Cei doi s-au certat din cauza unui business pe care Marica i l-ar furat fostului tenismen de sub nas. Dupa un asemenea soc, Nastase a ajuns la spital pe mana medicilor din cauza problemelor la inima, dar acum totul pare mult mai bine. Si statea de sanatate al lui Nastase, dar si situatia dintre ei. 

Tensiunile dintre cei Ilie si Marica nu sunt de ieri, de azi, ci persista de ceva timp. In urma cu cateva luni, Ilie Nastase a avut o aparitie publica in care a transmis ca nu mai vrea sa aiba de-a face cu nasul lui de cununie, Marica. Tocmai cand toata lumea credea ca s-au linistit apele, Marica i-a dat lovitura de gratie lui Nastase.

Se pare ca Ilie a semnat cateva acte cu intentie buna, fara sa stie ca si-a dat acordul sa ii cedeze totul lui Marica. Dupa ce i-a fost furat business-ul de sub nas, Ilie Nastase a avut parte de un soc si a ajuns de urgenta la spital. Acesta a inceput sa acuze dureri grave de inima, moment in care medicii l-au preluat si l-au sfatuit sa nu se mai enerveze. Dupa ce Ilie Nastase se arata socat de decizia lui Ciprian Marica si-l acuza ca l-a pacalit punandu-l sa semneze anumite acte, acum parerea lui s-a schimbat si explica ce s-a intamplat, de fapt, intre ei.

„Acesta este adevarul, ca terenurile sunt ale statului. Toata lumea spune ca dam tunuri de 50 de milioane de euro. Nu e terenul nostru, in primul rand. Terenul acesta este in folosinta, nici macar nu este in concesiune. Nu stiu cine a venit cu ideea ca sunt 50 de milioane de euro. Asta e terenul statului, noi platim doar folosinta terenului si taxele pe teren. Nu s-a intamplat nimic. Discutam acum, suntem prieteni. Discutam frumos, nu are nicio treaba!”, a clarificat fostul tenismen situatia dintre el si finul lui pentru Antena Stars. 

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008016 (s)