News Flash:

Cum a fost pentru Irina Fodor experienta de prezentatoare la „Asia Express”? „Le testam pe pielea mea”

19 Noiembrie 2021
381 Vizualizari | 0 Comentarii
Irina Fodor

Asia Express in pandemie a fost o adevarat provocare, atat pentru productie, cat si pentru concurenti. Turcia a fost o tara care s-a aflat in plina carantina atunci cand concurentii cereau cazare si transport, iar asta a fost una dintre cele mai grele misiuni pentru ei. Nici pentru productie nu a fost deloc usor, mai ales ca pe ultima suta de metri li s-au inchis granitele multor tari pe care voiau sa le introduca pe Drumul Imparatilor. Cu modificari de la un minut la altul, productia a reusit sa duca la bun sfarsit cel de-al patrulea sezon de Asia Express si se pare ca Irina Fodor, noua in acest format s-a descurcat mai mult decat admirabil.

Irina a inlocuit-o pe Gina si la Chefi la cutite, acolo unde i-a impresionat pe producatori cu abilitatile ei si cu dezinvoltura cu care a prezentat show-ul. Pentru Irina este prima data cand merge in Asia Express si oricat de simplu pare la tv, in realitate si pentru ea a fost o adevarata provocare si a simtit totul la fel de intens ca si concurentii. 

„Eu sunt un mic soricel de biblioteca, sunt destul de tocilara, asa ca imi faceam temele foarte bine. Inainte sa ajunga ei la jocurile de amuleta, multe dintre ele le testam pe pielea mea, ca sa vad cam cat de greu o sa fie, sa ii pot pregati”, a spus Irina Fodor.

„Eu ma culcam cat de devreme puteam. La 11 imi doream sa fiu in pat, pentru ca la 4 ma trezeam, avem nevoie de cateva ore sa arat a om si sa imi functioneze capul limpede. Concurentii, echipele de teren, reporterii, in aceeasi situatie. Nu cred ca apucau sa doarma mai mult de patru ore pe noapte”, a mai spus Irina Fodor. 
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1117 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004650 (s)