News Flash:

Mihai Bendeac a pus ochii pe o vedeta de la noi, dar sigur nu se astepta la raspunsul acesta din partea ei. „Dar ce sunt eu? Mama ranitilor?”

19 Noiembrie 2021
729 Vizualizari | 0 Comentarii
Bendeac

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Mihai Bendeac verbalizeaza de fiecare data cand i se pune pata pe o femeie frumoasa. Desi lumea continua sa il asocieze cu Roxana Vancea, actorul a demonstrat ca incearca sa depaseasca acea etapa si nu ar zice nu unei noi cuceriri. 

Mihai Bendeac a sarutat zeci de femei de-a lungul timpului in calitate de jurat la iUmor. Bendeac le complimenteaza pe toate, dar se pare ca numai despre una are curaj sa afirme ca este femeia visurilor sale. Este vorba despre Mira, artista din Rovinari care l-a dat pe spate pe marele actor. Desi exista o diferenta destul de mare de varsta intre ei, Mihai a proiectat-o deja ca fiind femeia perfecta pentru el.

Declaratiile subtile au ajuns si la urechile Mirei care nu a stiut cum sa reactioneze. Artista se simte flatata, dar, in acelasi timp, este constienta ca nu poate avea o relatia cu juratul iUmor. Se pare ca singurul impediment major este comportamentul lui Mihai. Mira a vorbit despre asta in matinalul celor de la Kiss Fm, dar nu a oferit prea multe detalii. Artista s-a asigurat ca Mihai intelege ca il apreciaza enorm, dar daca vine vorba de partea sentimentala, va zice „pas”.

„Ma iubeste, ce sa-i fac? Aia e. E prea nebun. Sunt fana lui. Chiar sunt fana lui. Sunt mare fana a artistului Bendeac si ma simt flatata. Omul Bendeac e dus cu pluta. Nu-l pot salva. Ce sunt eu, mama ranitilor?, spus Mira in direct la radio.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1114 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005377 (s)