News Flash:

Gina Pistol a recunoscut ca a fost inselata cu o foarte buna prietena de-ale ei. „Am suferit enorm. A fost dureros”

19 Noiembrie 2021
562 Vizualizari | 0 Comentarii
Gina Pistol

Gina Pistol a rupt audientele cu emisiunea Asia Express. Aceasta a fost o premiera in Romania si chiar si pentru ea. Desi s-a distrat de minune si a trait experiente unice, Gina nu si-a dorit sa fie prezentatoare, ci concurenta. Un singur lucru a impiedicat-o pe Gina sa isi indeplineasca visul: faptul ca nu a avut un partner pe masura pentru competitie.

De cand este mamica, Gina Pistol are mai mult timp pentru fani. Iubita lui Smiley este din ce in ce mai activa pe Instagram si, chiar daca Josephine ii ocupa tot timpul, asta nu inseamna ca uita de cei care o urmaresc. In premiera, Gina a vorbit despre unul dintre cele mai dramatice momente din viata, acela in care a fost inselata de un anumit partener caruia nu a vrut sa ii dea numele,

Intr-un interviu acordat emisiunii „Dincolo de aparente”, Gina Pistol a dezvaluit ca un fost iubit de-al ei a inselat-o cu o prietena foarte buna. 

„Am suferit enorm de mult. Cand eram mai mica spuneam ca nu o sa iert niciodata un barbat care o sa ma insele. Viata te aduce uneori in niste situatii. Am avut o relatie de 6 ani. A fost o chestie foarte urata. Era o femeie din grupul nostru de prieteni. Intr-un moment de slabiciune, el s-a culcat cu ea. Iar eu am aflat. A fost foarte dureros”, a spus Gina Pistol, potrivit Cancan. 

Gina Pistol nu a putut sa stea prea mult timp departe de platourile de filmare de la Chefi la cutite. Chiar daca se desparte cu greu de micuta Josephine, Gina a simtit nevoia sa isi reia activitatea. Iubita lui Smiley a filmat deja o editie speciala din show-ul culinar, iar invitatii eu fost concurentii din sezonul acesta de Asia Express.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1305 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005358 (s)