News Flash:

Bianca Dragusanu a recunoscut care a fost, de fapt, relatia ei cu Catalin Botezatu. „Ne-am folosit unul de altul”

19 Noiembrie 2021
530 Vizualizari | 0 Comentarii
Bianca si Bote

Bianca Dragusanu nu mai are nevoie de prezentare, dar, inainte sa devina una dintre cele mai cunoscute vedete din Romania, blondina era o simpla fata din Petrosani care a pasit pentru prima data in fata camerelor de filmat la emisiunea moderata de Mircea Radu. Bianca a stiut mereu ce isi doreste de la viata, asa ca de la prima ei aparitie si pana azi a evoluat enorm, iar schimbarile sunt notabile, atat cele fizice, cat si cele personale.

Bianca Dragusanu a reusit cam tot ce si-a propus. Vedeta a stiut din prima ca o imagine ca la carte i-ar putea aduce sute de mii de euro, asa ca s-a transformat in aceasta Barbie de Romania si a facut ravagii in radul barbatilor. Prima ei relatie si poate cea mai mediatizata a fost cea cu Catalin Botezatu. Bianca a recunoscut ca ea si Catalin Botezatu s-au folosit unul pe celalalt, dar si ca relatia lor a fost una plina de iubire.

Bianca Dragusanu a marturisit ca povestea de dragoste a fost una benefica atat pentru ea, cat si pentru faimosul creator de moda. 

”Eu nu am venit cu trenul la Bucuresti. Eu stiam deja ce vreau. Aveam geanta de firma, aveam masina scumpa, aveam bijuterii din aur cu firma la vedere si scopul meu a fost sa vin sa stralucesc si prima oprire a fost la Fashion Week, la un casting si Catalin Botezatu m-a ales. De la prima prezentare am stiut sa ma impun. As spune ca ne-am folosit unul pe celalalt, in toate scopurile posibile. Ne-am iubit si ne-am folosit, dar nu e ca si cum noi nu stiam. A fost o chestie nespusa. Cred ca Dumnezeu m-a trimis in viata lui pentru ca el avea nevoie de mine si eu de el.”, declara Bianca cu ceva timp in urma.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004483 (s)