News Flash:

Un brand celebru a lansat geanta care seamana cu sacosa de rafie a bunicii. Accesoriul costa o avere

15 Septembrie 2021
344 Vizualizari | 0 Comentarii
geanta

Balenciaga strikes again! Brandul nu se dezice de la regula de a soca din nou audienta, asa ca au lansat un nou item pentru care se vor bate fashionistele din lumea-ntreaga. Si unde mai pui ca arata ca sacosa de rafie a bunicii!


Toamna asta, iubitoarele de fashion vor avea pe ce sa se bata. Balengiaca a lansat o noua colectie de accesorii perfecte pentru toamna, iar de departe, vedeta colectiei este o geanta care seamana mult cu sacosa de rafie a bunicii. Bineinteles ca geanta nu este una banala, este realizata din cea mai fina piele de vitel, cu doua buzunare in interior si vine la pachet cu un pret destul de piperat pentru ceea ce ofera. 

Fashionistele care vor sa aiba o astfel de bijuterie in dressing vor trebui sa scoata din buzunar nici mai mult, nici mai putin de 1590 de euro. Aceasta geanta nu este singurul accesoriu care a socat lumea fashionului. Anul trecut, celebrul brand Balenciaga mai lansat in trecut cercei tip carlig de rufe la 1000 de dolari, punga de plastic simpla la 600 de euro si nu numai. Oricat de ciudat ar putea parea, sunt persoane care se bat pentru astfel de accesorii scumpe si ar face orice macar sa faca o poza pentru Instagram. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1389 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007342 (s)