News Flash:

Cat de mult s-a schimbat viata lui Emi dupa „Asia Express”? ”De cand ne-am intors... ”

16 Noiembrie 2021
758 Vizualizari | 0 Comentarii
Emi si Cuza

Fara doar si poate, Asia Express este una dintre cele mai urmarite emisiuni din toamna asta si nu este de mirare ca Antena 1 este lider de audienta de duminica pana miercuri in intervalul in care se difuzeaza emisiunea. Ca in fiecare an, fanii incep sa faca presupuneri inca de la primele episoade si pariaza ca echipa lor favorita va veni cu trofeul acasa. Momentan, la cum evolueaza lucrurile, este foarte greu sa iti dai seama cine va ajunge pe primul loc in ultima etapa, dar se pare ca fanii au descoperit un detaliu care le-a scapat producatorilor.

Cuza si Emi sunt mai motivati ca niciodata sa ajunga cat mai departe in competitia Asia Express. Cum lucrurile se complica din ce in ce mai mult, acestia sunt dispusi sa faca orice pentru a fi cu un pas mai aproape de marele premiu. Emi si Cuza sunt una dintre echipele preferate de catre public si, chiar daca filmarile s-au incheiat demult, acestia traiesc la intensitate maxima fiecare secunda alaturi de fani.

Un astfel de proiect inseamna sute de ore de filmare si de implicare, atat din partea producatorilor, cat si din a concurentilor. Anul acesta, provocarea a fost cu atat mai mare cu cat pandemia a pus bete in roate filmarilor si stabilirii traseelor. Emi a recunoscut ca este recunoscator intregii productii ca s-au gandit la ei, ii este recunoscator bunului sau prieten, Cuza si nu se astepta ca viata lui de dupa competitie sa se schimbe atat de mult.

”De cand ne-am intors, am ramas cu ale noastre. Cu studioul, dar si cu emisiunea . Dupa Asia Express am castigat un segment de public pe care nu-l aveam. Oamenii imi fac cu mana in trafic, si cand sunt cu sau fara masina. De asemenea, vatmanii imi fac cu mana. E funny, amuzant. Aici e vorba si despre vizibilitatea emisiunii, e lider de audienta cam in fiecare zi”, a declarat Emi, pentru playtech.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005179 (s)