News Flash:

Asteptari vs. realitate. Sase momente in care oamenii au fost dezamagiti de produsele comandate de pe site-urile din afara

16 Noiembrie 2021
487 Vizualizari | 0 Comentarii
Aliexpress

Site-urile mass market din afara fac ravagii in randul oamenilor. Aceastia sunt mereu atrasi de preturile mici si, chiar daca dureaza o eternitate pana cand ajung produsele la destinantie, multi sunt dispusi sa faca si sacrificiul asta.

De cele mai multe ori, atunci cand ti se pune pata pe un produs, nu te lasi pana nu il cumperi. Daca nu e ceva urgent, poti arunca un ochi pe site-uri de genul Wish, AliExpress, acolo unde ai sanse mari sa gasesti acelasi produs, dar de 10 ori mai ieftin. Multe persoanele sunt adeptele shoppingului online, chiar daca asta presupune un timp mai mare de asteptare in cazul site-urilor mentionate. 

AliExpress este recunoscut pentru diversitatea de produse care sunt replica 1:1 cu originalele semnate de mari case de moda. De la haine, rochii de mireasa, pantofi in editie limitata, accesorii pentru casa, toate sunt la un click distanta. Pozele de prezentare sunt realizate in asa fel incat sa ia ochii cumparatorilor. Cei care sunt un pic mai sceptici cauta si in recomandarile de la alti cumparatori. Prea putine sunt cazurile in care un vanzator de pe un astfel de site are un scor mic. Cum produsele sunt ieftine si arata bine, cei tentati sa le adauge in cosul de cumparaturi sunt din ce in ce mai multi.

Cam asa arata produsele cu care s-au trezit acasa persoane din lumea intreaga dupa ce au comandat de pe astfel de site. Cert este ca sigur nu le-a parut rau de banii arunci pentru ca acolo sumele sunt minime spre modice.

 

>

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004560 (s)