News Flash:

Care este legatura dintre Cristina Ciobanasu si Alex Velea? Nu multa lume mai stie acest detaliu

27 August 2021
783 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciobanasu Velea

Cristina Ciobanasu este una dintre cele mai iubite actrite de noi. Tanara a cucerit publicul inca de la primele roluri, iar acum a reusit sa bifeze atat roluri principale, cat si roluri secundare, iar personajele ei au fost mereu apreciate de catre public.

Cristina Ciobanasu este urmarita de milioane de oameni in fiecare joi in serialul ”Adela”, iar cei care o vad acum, cu siguranta isi amintesc nostalgici de inceputurile ei. Criss a crescut in acelasi timp cu fanii ei, iar de la rolul din ”Pariu cu Viata”, fosta iubita a lui Vlad Gherman a reusit sa dea viata unora dintre cele mai cunoscute personaje din industria serialelor romanesti.

Ceea ce nu multi isi mai amintesc este inceput lui Criss. Aceasta nu a avut parte tocmai de o viata roz, ci a debutat in televiziune ca un caz sustinut de emisiunea ”Dansez pentru tine”. Criss locuia in Botosani intr-o casa cu o singura baie, iar talentul artistic l-a mostenit de la bunica ei. La ”Dansez pentru tine”, cazul ei a fost reprezentat de nimeni altul decat Alex Velea. Chiar daca echipa lui Alex a fost printre primele care au parasit competitia, povestea Cristinei de abia din 2008 a inceput sa prinda contur.

Ruxandra Ion, cea care producea seriale pentru ProTV si Acasa TV i-a dat primul rol in telenovela ”Ingerasii” in care a jucat si Adela Popescu, iar de atunci a inceput sa fie prezenta in toate productiile romanesti care poarta semnatura Ruxandrei. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1223 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005104 (s)