News Flash:

Andreea Banica, clipe de groaza. Vedeta a fost hartuita sexual, iar mama ei a sfatuit-o sa tina asta ascuns de tatal ei

7 Iunie 2022
391 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Banica

Andreea Banica este una dintre vedetele careia nu i-a placut sa isi puna viata pe tava. Acum, cu ocazia participarii la emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai”, vedeta s-a vazut nevoita sa abordeze si subiecte mai putin placute.

Andreea Banica poate spune ca a copilarit si s-a maturizat pe scena, in fata fanilor. Pe cat de frumoasa a fost adolescenta ei din punct de vedere profesional, pe atat de trista a fost din punct de vedere personal, iar asta pentru ca liceul a marcat-o intr-un mod destul de dur. Pe vremea cand era o simpla adolescenta, Andreea a fost agresata sexual nu o data, ci de doua ori.

„A fost un episod foarte urat, m-am speriat tare. Mi-am cerut voie sa merg la baie, tremuram din toate incheieturile, nu mai puteam sa ma adun. Fiind si mica si necoapta la minte, nici nu stiam cum sa procedez, mi-am pus tot felul de intrebari. A vazut profesorul ca m-am pierdut cu firea si ca nu mai poate sa faca nimic cu mine. Mi-a dat voie sa plec. Eu, asa cum invatasem de la parintii mei, eram un copil supus, cu rusine. 

Am ajuns acasa, i-am spus mamei mele tot. A fost drumul un cosmar! Nu stiam cum sa ma ascund sa nu vada tata emotia. I-am spus mamei mele si atunci ea mi-a spus sa nu cumva sa ii spun tatalul meu ca este in stare sa se duca peste el si sa il omoare.

Si a doua oara a fost tot in liceu, cand un profesor m-a scos la tabla. Aveam o fusta lunga, pana la glezne si mi-a spus sa ridic de fusta mai sus. El m-a pus sa scriu sus, la inceputul tablei, sa ma intind, ca sa vada mai multe lucruri. In momentul acela, mi-am dat seama ce vrea profesorul acela sa fac, dar n-am facut”, a spus Andreea Banica.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006418 (s)