News Flash:

Cine e Hattie Ball, tanara care seamana leit cu Regina Elisabeta. Pana si Ducele a remarcat-o

6 Iunie 2022
443 Vizualizari | 0 Comentarii
Hattie

Nu este deloc lucru mic sa semeni cu o persoana importanta, mai ales cand este vorba despre Regina Elisabeta. Harriet pare sosia Reginei, iar asta nu doar ca a facut-o celebra, ci i-a virat in conturi si sume exorbitante. Harriet este foarte mandra de acest lucru si a stiut cum sa speculeze totul in favoarea ei. Acum, tanara are mii de euro in cont si nici deja se pregateste de perioada sarbatorilor care ii vor rotunji si mai mult conturile.

Harriet Ball are 23 de ani si este originara din Preston, Lancashire. Asemanarea izbitoare cu Regina Elisabeta in tinerete este ceea ce o deosebeste de restul lumii.

Tanara a remarcat oportunitatea si si-a creat o cariera din asta, ajungand sa castige sume de bani importante.

Hattie, asa cum i se spune in cercul de prieteni, a obtinut recent diploma de scenarist. Ea a dezvaluit ca a inceput sa faca bani din imaginea sa in urma cu un an, o data cu aparitia filmului The Crown.

„In 2015, a aparut filmul A Royal Night out si am fost sa-l vad cu prieteni care au spus ca seman cu Sarah Gaddon, care a jucat-o pe Regina Elisabeta. 

Apoi a aparut The Crown si au spus ca seman cu Claire Foy.  Prietenii mei au ajuns la concluzia ca cea cu care seman, de fapt, este Regina. 

Am fost odata la un eveniment la care a participat Ducele de Kent si a remarcat cat de mult seman cu ea. Asa ca, am primit aprobarea familiei!', a declarat Ball, conform fanatik.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1346 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007269 (s)