News Flash:

Cada de baie freestanding: ce alegi dintre acril sanitar, fibra de sticla sau ABS?

6 Iunie 2022
1496 Vizualizari | 0 Comentarii
cada freestanding neagra

Atunci cand alegi o cada baie freestanding, una dintre cele mai importante decizii pe care trebuie sa le iei face referire la materialul de fabricatie. Cele mai populare 3 modele sunt cele concepute din acril sanitar, fibra de sticla si ABS, dar fiecare dintre acestea vine la pachet cu avantaje si caracteristici proprii, precum si cu dezavantaje specifice.

Daca nu stii ce sa alegi dintre cele 3 optiuni si ai nevoie de mai multe informatii, care sa te lamureasca, ai ajuns unde trebuie. Iti prezentam, in detaliu, variantele pe care le ai la dispozitie.

1.    Cada freestanding din acril sanitar

Cada din acril sanitar asigura un bun raport dintre calitate si pret. Se monteaza usor, se integreaza intr-o baie moderna rapid si asigura o intretinere facila. Marele avantaj al acestei cazi este ca, desi are un pret accesibil, rezista cu brio la socuri, zgarieturi si lovituri. Mai mult,  acrilul are proprietati antibacteriene si antimucegai, indiferent daca producatorul mentioneaza „acril”, „acril sanitar” sau „acril antibacterian”: este exact acelasi lucru. Acrilul rezista bine in timp si mentine temperatura apei constanta, astfel incat sa te poti bucura de un grad sporit de confort. Materialul permite o gama variata de forme, culori si modele, motiv pentru care vei gasi pe piata suficiente optiuni din care sa alegi varianta potrivita pentru casa ta.

2.    Cada freestanding din fibra de sticla

Similara ca aspect cu cada de baie din acril sanitar, cada freestanding din fibra de sticla vine cu diferente foarte mari in ceea ce priveste calitatea materialului. Din pacate, reprezinta o alegere mai putin inspirata, pentru ca nu confera rezistenta. Desi are un pret avantajos, cada din fibra de sticla nu face fata la socuri, zgarieturi si lovituri, iar producatorii evita sa le fabrice, asa ca si optiunile sunt limitate. O varianta mai buna este sa cauti acele cazi care combina acrilul si fibra de sticla ca materiale de fabricatie, dar trebuie sa tii cont ca nu va fi o investitie pe termen lung si foarte lung. Pe piata ai optiuni mai avantajoase, cum ar fi cazile din ABS, cu indicatori de performanta mai inalti, rezistenta sporita, durabilitate si elasticitate.

3.    Cada freestanding din ABS

Rezistenta sporita la impact, la temperaturi inalte si scazute, rezistenta chimica si proprietatile estetice ale cazilor freestanding din ABS sunt motive pentru care se inscriu in topul celor mai achizitionate obiecte sanitare. ABS-ul se foloseste intr-o gama larga de aplicatii, la scara globala: in industria automotive, in domeniul electrocasnicilor si al electronicelor, in industria textila, constructii si alte arii esentiale. Are caracteristicile de prelucrare usoara, asigura dimensiunea stabila a produselor si prezinta un luciu bun de suprafata. La fel cum si alte produse de succes sunt concepute din ABS, si cazile freestanding din acest material reprezinta o optiune cat se poate de buna. Si din punct de vedere al costurilor, ai de castigat.

Zeci de modele de oglinzi baie si cazi freestanding din ABS te asteapta in acest magazin online

Lux-Sanitary.ro este locul unde vei gasi obiecte sanitare premium, zeci de modele de oglinzi baie, dar si cazi freestanding din ABS si alte materiale. Acest magazin online este axat pe calitate si standarde inalte, iti ofera garantie la produsele achizitionate, reduceri de pret si livrare rapida, in 2 – 5 zile lucratoare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1256 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006327 (s)