News Flash:

Shakira si Pique au confirmat ca se despart. Ce avere colosala au cei doi de impartit, chiar daca nu au fost casatoriti

6 Iunie 2022
336 Vizualizari | 0 Comentarii
Shakira

Shakira a fost mereu discreta cu viata ei personala. Artista a dat mereu de inteles ca intre ea si Pique lucrurile merg mai bine ca niciodata si ca relatia lor este cat se poate de solida. Recent, presa spaniola a inceput sa anticipeze despartirea celor doi, asta dupa ce fotbalistul ar fi inselat-o pe artista cu o hostess.


Identitatea ei nu a fost dezvaluita, dar cei din tabloide o descriu ca fiind „E o blonda de 20 de ani, studenta, lucreaza ca hostess in Barcelona”. Tipa a fost surprinsa de mai multe ori la casa lui Gerard din Carrer de Muntaner, iar asta nu poate insemna decat un singur lucru. Momentan, nici Shakira si nici Pique nu au facut declaratii despre acest subiect, dar fanii le asteapta cu sufletul la gura. 

Marca scrie ce urmeaza dupa decizia radicala luata de unul dintre cele mai celebre cupluri din lume. Sursa citata anunta ca principala problema in acest moment este custodia copiilor. Shakira si Pique au facut deja demersurile pentru separare si vor incepe procesul in privinta celor doi copii,  Sasha (7 ani) si Milan (9 ani).

Jurnalistii de la Informalia El Economista scriu ca o alta mare problema in acest moment este cea legata de avere. Desi nu au fost casatoriti, Pique si Shakira au strans o avere impresionanta in cei 12 ani petrecuti impreuna. Sursa citata anunta ca suma care va trebui impartita la separare se ridica la 700 de milioane de euro, potrivit digi24.ro.

 

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1268 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006992 (s)