News Flash:

Simona Sensual, atacata in sala de fitness. Iubitul vedetei a intrat pe fir pentru a-i pune la punct pe hartuitori

6 Iunie 2022
455 Vizualizari | 0 Comentarii
Simona Sensual

Simona Sensual a fost mereu atenta la felul cum arata. Vedeta stie ca nimic nu se obtine peste noapte, asa ca a si-a propus sa ajunga din ce in ce mai des la sala de fitness. Desi pare un loc ferit de incidente neplacute, se pare ca Simona a trecut prin clipe de groaza din cauza unor barbati veniti acolo sa traga de fiare.

Simona Sensual a ajuns sa se teama sa mearga pana si la sala. Vedetei ii este frica ca i se poate intampla o nenorocire in orice moment. In ultima perioada, Simona este hartuita mereu de cativa barbati care merg la sala in acelasi interval in care merge si ea. Desi, initial, i s-a parut totul o gluma, acum, Simona a ajuns la concluzia ca totul este cat se poate de real si ca intentiile barbatilor nu sunt deloc unele pozitive. Speriata pana la culome, Simona a apelat la ajutorul iubitului ei, dar si la ajutorul politiei.

”Momentan nu am mai aparut nici la sala. Bine, eu am renuntat sa mai merg acolo, in locul acela. Nu am mai dat oportunitatea sa ma mai intalnesc, iar in rest lucrurile par a se linisti, mai ales cand vine vorba de politie. A intrat si iubitul meu pe fir, merge mai des cu mine peste tot. Dar de-a lungul timpului, nu cred ca este o singura persoana.

Acest individ a aparut acum, de curand, dar de vreo sase luni incoace, sunt persoane diferite. Adica, sunt mai multi admiratori. In decembrie era altcineva. Am scapat de acel cineva. Multumesc Domnului ca am scapat. Era mult mai periculos acela din decembrie.’‘, a declarat Simona Sensual, relateaza spynews.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1381 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010098 (s)