News Flash:

Scandal mare la finala „MasterChef” de anul acesta. Ce „blat” au facut cei de la PRO TV si ce dovezi au aparut impotriva lor

6 Iunie 2022
657 Vizualizari | 0 Comentarii
MasterChef

Anul acesta, finala de la „MasterChef” a fost cusuta cu ata alba. De data asta, ca in niciun alt sezon, nimeni nu s-a bucurat pentru castigatoarea din Marea Finala, ci au ramas cu un gust amar pentru ca altcineva trebuia sa plece cu trofeul acasa.

Gabriela Dima a plecat acasa cu cei 50.000 de euro din finala „MasterChef”. Gabriela a fost in culmea fericirii cand a auzit ca ea a fost cea care i-a convins pe jurati ca a facut arta in farfurie. Din pacate, fericirea ei nu a durat prea mult, pentru ca un adversarul ei din finala a avut cateva dovezi care au spulberat totul. In imaginea postata de Marco Genna pe Instagram, reiese clar ca el a fost castigator si ca a primit cecul cel mare. Fanii au rezonat foarte mult cu mesajul lui Marco si au inceput sa o faca pe Gabriela sa se simta prost ca a castigat. 

Gabi are o poveste de viata dramatica. Tanara a fost bolnava de leucemie, dar nu si-a pierdut niciodata speranta: „M-am vindecat. Este totul in regula. Bucataria, pentru mine, inseamna fericire. Gatesc pentru prieteni, ei sunt fericiti si eu sunt fericita”. Anterior, a spus ca, daca va castiga concursul de la Pro TV, isi va deschide un studio de gatit. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1243 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006355 (s)