News Flash:

Bianca Dragusanu nu sta atat de bine cu banii?! Pentru ce a facut diva un imprumut la banca

6 Iunie 2022
459 Vizualizari | 0 Comentarii
Bianca

Bianca Dragusanu este mereu sincera cu fanii ei. Nu mai este niciun secret faptul ca diva traieste pe picior mare si ca face bani din piatra seaca. Ei bine, Bianca de abia acum a recunoscut ca nu mereu situatia a fost roz pentru ea si ca a avut momente in care a apelat si la ajutorul bancilor, prin imprumut.

La inceputul anului, Bianca si-a cumparat un apartament in Dubai, locuinta pe care a dat sute de mii de euro. Bianca stie ca este o investitie care va merita in timp si, tocmai de aceea nu regreta alegerea facuta. Desi i-a lasat o gaura in buzunar, diva este fericita ca, de data asta, a avut bani pentru a-si satisface mofturile. Dragusanu a recunoscut ca la inceputul carierei nimic nu a fost usor si ca pentru a-si lua un acoperis deasupra capului, a fost nevoita sa apeleze la un credit bancar.

"Da, am facut si eu imprumut bancar. Un credit adica, cu cativa ani in urma. Cu banii aia mi-am cumparat o casa. Pentru o casa am facut imprumutul de pe atunci, asa cred. (...)", a declarat Bianca Dragusanu. 

Blondina stie cum sa faca bani din piatra seaca si, in acelasi timp sa se foloseasca de popularitatea pe care o are in mediul online. Vedeta s-a afisat mereu cu tinute scumpe si aproape ca nu a existat aparitie de care fanii sa nu o intrebe. Cum aceasta aproape ca nu mai are spatiu unde sa depoziteze atatea haine, s-a gandit sa le faca o surpriza fanilor.

Astfel, frumoasa blondina s-a apucat sa listeze hainele pe care nu le mai poarta pe Instagram, acolo unde toata lumea este geana pe ea. Modelul acesta de comert este intalnit, inclusiv, la starurile din afara. Cei care vor sa se laude cu accesorii sau haine care i-au apartinut blondinei, trebuie sa stie un lucru. Acestea nu sunt deloc ieftine, dar sunt vandute cu mult sub pretul pietei.


Spre exemplu, o geanta pe care vedeta a dat 3500 de euro este vanduta cu 800 de euro. Fanii au parut destul de incantati, mai ales ca toate piesele pe care le vinde vedeta sunt intr-o stare impecabila. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1369 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006737 (s)