News Flash:

Doinita Oancea, adevarul despre scenele fierbinti din telenovele. De ce a refuzat actrita sa filmeze astfel de secvente

6 Iunie 2022
482 Vizualizari | 0 Comentarii
Doinita

Doinita Oancea este una dintre cele mai apreciate actrite de la noi. De-a lungul timpului, aceasta a reusit sa dea nastere unor personaje magistrale care vor ramane mereu in amintirea fanilor. Cei care o urmaresc de ani buni, sigur au observat ca aceasta nu a aparut in nicio scena „deocheata”, iar acum se si explica de ce.

Doinita Oancea a crescut pe scena in fata miilor de fani. De-a lungul timpului, actrita s-a perfectionat atat de mult, incat a ajuns sa fie un reper pentru multi aspiranti la o astfel de cariera. Doinitei ii plac foarte mult provocarile si a vrut sa isi puna amprenta asupra fiecarui personaj in parte. Pentru un singur rol, Doinita repeta zile intregi, iar rezultatul se ridica la nivelul asteptarilor. Totusi, desi nu se da in laturi de la nimic, un singur lucru nu ar face niciodata. Actrita nu se simte deloc confortabil sa filmeze scena de dragoste cu partenerii ei si a si explicat de ce.

„Lucrurile sunt foarte diferite, adica tu trebuie sa dai nastere unui personaj. Colegul tau da si el nastere unui personaj. Tu interactionezi cu personajul, nu interactionezi tu, interactioneaza personajul tau.

Ar fi ceva no good! Te-ai indragosti, sau ti-ar placea ceva ce nu-i real. Acum daca te intrebi: «Bai, ai iesit cu vreun coleg la bere si ati stat sa va cunoasteti?»

Nu, adica ne-am imprietenit, vezi Viziru, suntem prieteni-prieteni, dar despre altceva nu e vorba! 

Actorii nu se pupa for real, e pacaleala! Multumesc regizorilor si producatorilor cu care am lucrat ca nu am avut scene (n.r. „de amor'), sunt un pic mai pudica de fel.

Si probabil ca da, le-as fi refuzat, dar daca gasesc o motivatie foarte puternica in ce se intampla acolo cu personajul respectiv, cred ca pana la urma, si acolo e tot pacaleala oricum!”, a declarat Doinita Oancea pentru cancan.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006266 (s)