News Flash:

Teo Trandafir, prima reactie dupa ce a fost data afara de la Kanal D. „ O sa avem ce povesti”

6 Iunie 2022
728 Vizualizari | 0 Comentarii
Teo

Teo Trandafir nu mai are nevoie de introduceri. Prezentatoarea de la Kanal D are zeci de ani de experienta in spate in domeniul televiziunii, iar prin mana ei au trecut generatii intregi de aspiranti la o cariera in fata reflectoarelor.

Teo Trandafir este una dintre veteranele de la Kanal D. Dupa o pauza lunga din fata reflectoarelor, Teo a semnat in 2013 contractul cu Kanal D, acolo unde prezinta emisiunea „Teo Show”. Recent, cei din conducere au ajuns la concluzia ca emisiunea lui Teo nu mai prezinta interes si ca, cel mai bine pentru toata lumea ar fi sa o dea afara. Vestea a picat ca un traznet asupra lui Teo, mai ales ca a aflat asta fix dupa ziua ei.

Teo Trandafir a facut un anunt important in editia de vineri a emisiunii 'Teo Show', dupa toate zvonurile aparute. Moderatoarea le-a urat vacanta placuta tuturor telespectatorilor, care au urmarit-o de-a lungul timpului.

„O sa avem ce ne povesti cand ne reintalnim, pana atunci sa ne dea Domnul sanatate, numai bine. Vacanta placuta!', a spus Teo Trandafir, in editia de vineri, 3 iunie, a emisiunii 'Teo Show'.

In urma cu cateva luni, Teo Trandafir l-a avut invitat pe Mugur Mihaescu in emisiune. Conversatia dintre cei doi a fost savuroasa, iar fanii au aflat multe lucruri despre ei. Mugur a intrebat-o la un moment dat pe Teo cat mai sta in televiziune. Prezentatoare a dat raspunsul imediat fara sa stea prea mult pe ganduri.


”Pana ma dau afara. Ai alta idee? Si… 1. Ma dau afara 2. Astept sa vad daca ma angajeaza altul. Stau un an sa vad daca ma angajeaza si abia dupa aceea ma retrag”, a spus Teo Trandafir. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1239 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005128 (s)