News Flash:

Andra si Maruta, cearta in vazul tuturor. ”Ce vrei sa demonstrezi?”

15 Septembrie 2021
880 Vizualizari | 0 Comentarii
Andra Maruta

Andra si Maruta sunt unul dintre cele mai solide cupluri de la noi, dar, asa cum stie toata lumea, in nicio relatie nu este totul numai lapte si miere, nici macar in cea a vedetelor. Andra si prezentatorul de la PRO stiu cum sa gestioneze fiecare situatie tensionata, dar asta nu inseamna ca uneori nu se mai cearta si nu au si ei rabufnirile lor in public.

A inceput anul scolar, asa ca asta a fost ocazia perfecta pentru ca vedete sa puna pe Instagram imagini cu ele din timpul scolii. Exceptie nu a facut nici Catalin Maruta care s-a laudat in online cu pozele facute pe bancile scolii si se pare ca postarile au fost pe placul internautilor. Maruta nu s-a lasat cu una, cu doua si a postat doua colaje cu el si cu copiii lui, Eva si David, iar asta a infuriat-o la maxim pe Andra. Artista nu a inteles ce a vrut sa le induca sotul ei fanilor si s-a enervat atunci cand a vazut ca toata lumea spune ca cei doi pitici seamana doar cu el.

Andra: Ieri ai pus poza cu Eva, acum faci asta cu David. Ce vrei sa demonstrezi? Ca acesti copii seamana leit cu tine? Amandoi? Sau cum?

Maruta: Nu seamana doar cu mine…seamana foarte mult cu mine…Da, David seamana cu mine…

Andra: Nu-i adevarat! David este picatura cu picatura din mine. Da, Eva seamana cu tine. De ce radeti? Nu inteleg!

David: Bine, sunt oltean

Andra: AAAAAA! Cum sa fii oltean?

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1275 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006260 (s)