News Flash:

Alexandra Stan s-a despartit de sotul ei dupa trei luni de casnicie. ”Cine se teme n-a ajuns desavarsit in dragoste”

16 Septembrie 2021
574 Vizualizari | 0 Comentarii
Alexandra Emanuel

Acum trei luni, Alexandra Stan s-a afisat pe Instagram direct in rochie de mireasa si i-a suprins pe toti atunci cand a anuntat ca s-a casatorit in secret. Alexandra si Emanuel se cunosteau abia de o luna cand au decis sa isi uneasca destinele si, desi multi le-au spus ca nu vor rezista impreuna, cei doi au decis sa ignore astfel de afirmatii. Acum, se pare ca inevitabilul s-a produs, iar dovada separarii este chiar pe Instagramul celor doi.

Despartirea a fost mereu un subiect care a gravitat in jurul Alexandrei Stan si al sotului ei. Fanii au fost primii care au sesizat ca intre ei lucrurile nu mai merg la fel de bine si au ajuns la concluzia ca daca artista nu mai poarta verigheta, atunci ceva s-a intamplat. La vremea respectiva, Alexandra i-a constrazis pe toti si a iesit in public cu o declaratie oficiala. ”E absurd sa dau explicatii de fiecare data cand imi dau jos sau pun la loc verigheta. Chiar imi doresc sa pastrez cat mai intima relatia noastra, iar despre Emanuel sa nu se mai vorbeasca, mai ales ca nu ii place. Eu sunt acum intr-o vacanta in Turcia cu sora mea si as vrea sa ma bucur de ea in continuare.”

Acum, la nici o luna de la acele declaratii, inevitabilul s-a produs. Alexandra si Emanuel au pus capat mariajului lor de trei luni, iar dovezile sunt chiar pe Instagramul celor doi. Acestia au sters toate pozele in care apareau impreuna, iar Emanuel a postat si un mesaj care da de inteles ca nu mai formeaza un cuplu cu Alexandra. ”In dragoste nu este frica, ci dragostea desavarsita izgoneste frica, pentru ca frica are cu ea pedeapsa; si cine se teme n-a ajuns desavarsit in dragoste.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006274 (s)