News Flash:

Miliardara Kylie Jenner asteapta al doilea copil cu Travis Scott. Cine a facut marele anunt si cum a reactionat fiica ei, Stormi?

23 August 2021
367 Vizualizari | 0 Comentarii
Kylie Jenner

Cel de-al saselea simt al fanilor nu greseste niciodata. Acum cateva zile, intreg online-ul era de parere ca miliardara Kylie Jenner este insarcinata. Fiica lui Kris Jenner a lasat sa se vorbeasca si nu a facut nicio declaratie pana acum, cand a urcat internetul in aer.

Kylie Jenner este regina sarcinilor ascunse. Miliardara a prezentat-o lumii pe Stormi abia cand a nascut-o, pe parcursul intregii sarcini stand foarte retrasa si fara sa dea de banuit. Kylie si Travis formeaza un cuplu din aprilie 2017 si inca de cand au devenit parintii lui Stormi au vorbit despre posibilitatea de a-i oferi acesteia un fratior sau o surioara.

 ”Kylie este insarcinata in cateva luni si are o burtica destul de evidenta. Atat ea, cat si Travis sunt emotionati ca vor fi din nou parinti. Si-au dorit foarte mult inca un copil si visul li s-a indeplinit. Kylie se bucura de sarcina in intimitate si pana acum a petrecut timp doar cu familia si prietenii.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1205 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005980 (s)