News Flash:

Vor salarii mai mari

Zeci de angajați ai Ministerului Sănătății au declanşat ieri un protest spontan

16 Noiembrie 2023
153 Vizualizari | 0 Comentarii


Angajații Ministerului Sănătății au organizat ieri un protest spontan, transmis în direct pe pagina de Facebook a instituției, solicitând majorarea salariilor. Cu toate acestea, clipul video a fost ulterior șters.

Protestatarii reclamă discriminarea salarială a angajaților Ministerului Sănătății în comparație cu cei de la Casa Națională de Asigurări de Sănătate. Mesajele afișate de aceștia includ "MS, ultimii din sistem", "Eliminarea diferențelor salariale pentru aceeași funcție" și "Discriminarea angajaților MS față de cei de la CNAS".

În cadrul protestului, participanții scandează lozinci precum "Discriminare", "CNAS a întrecut MS", "Domn profesor nu uita, noi suntem echipa ta" și "CNAS nu poate fără MS".

Recent, Camera Deputaților a adoptat un proiect de lege care prevede majorarea veniturilor personalului de la Casa Națională de Asigurări de Sănătate. Conform noilor prevederi, salariile și celelalte drepturi ale personalului CNAS și al caselor de asigurări vor fi stabilite "la nivelul maxim de salarizare aflat în plată aferent funcțiilor din cadrul aparatului de lucru al Guvernului".

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1174 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006105 (s)