News Flash:

Sunt evenimente pentru toate gusturile în orașul de pe Bega

Acțiuni dedicate științei, tehnologiei, teatrului sau muzicii, în cadrul programului Timișoara 2023, în această săptămână

15 Noiembrie 2023
171 Vizualizari | 0 Comentarii

În cadrul programului Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii, se desfășoară o serie de evenimente în orașul de pe Bega în această săptămână.

Asociația Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii anunță că au fost pregătite evenimente pentru toate preferințele în această săptămână. Acestea includ acțiuni dedicate științei, tehnologiei, teatrului sau muzicii, desfășurate în cadrul programului TM2023.

„Știință, tehnologie, teatru, empatie, anime, muzică. Sunt doar câteva „ingrediente” care alcătuiesc, în această săptămână, rețeta culturală de care ne putem bucura cu toții. În plus, avem, în premieră, și o bienală dedicată patrimoniului cultural, a cărui importanță este tot mai mult conștientizată în ultimii ani. Ne întâlnim și cu Sarmalele Reci, în turneu aniversar, dar și cu Mircea Baniciu sau Tudor Gheorghe. Avem și expoziții noi, precum cea a Ioanei Nemeș sau „Paralelele” româno-sârbe de la Muzeul Național de Artă. Avem și teatru pentru toate vârstele și gusturile, dar și un festival de muzică al cărui concert inaugural îl are drept oaspete pe unul dintre cei mai valoroși contratenori din lume”, a declarat Asociația TM2023.

De asemenea, s-au inclus și petreceri unde participanții pot dansa pe muzica lor preferată.

Puteți consulta programul complet al evenimentelor AICI!

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1164 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007964 (s)