News Flash:

Eveniment dedicat medicilor stomatologi

În perioada 16-17 noiembrie, la București va avea loc Congresul Stomatologic Tomorrow Tooth Almanack

9 Noiembrie 2023
306 Vizualizari | 0 Comentarii

În perioada 16-17 noiembrie, va avea loc Congresul Stomatologic Tomorrow Tooth Almanack în București, organizat de Superdent 92 și Superdent Premium Education. Ediția curentă a înregistrat cel mai mare număr de participanți până acum, ceea ce reprezintă un succes pentru organizatori.

Evenimentul aduce în prim plan prima ediție Tomorrow Tooth Almanack în România și beneficiază de prezența a șapte specialiști din străinătate pe durata celor două zile de conferință. În plus, două zile de workshop hands-on, programate pentru 15 și 18 noiembrie, au fost deja complet vândute.

Această întâlnire este dedicată medicilor stomatologi care doresc să dezvolte protocoale terapeutice eficiente pentru provocările întâlnite în practica de zi cu zi și care sunt orientați către îmbunătățirea rezultatelor pe termen lung oferite pacienților.

„Avem un record european de participare la Congresul Tomorrow Tooth Bucharest, cu aproape 200 de medici înscriși!

Ediția 2023 a Congresului îmi depășește așteptările prin numărul medicilor care vor participa. Evenimentele educaționale organizate de Superdent Education si Superdent 92 au devenit o tradiție și amploarea celui care va avea loc în acest week-end este o confirmare a succesului de care ne bucurăm”, spune Dr. Bogdan Acatrinei, Superdent Education, organizator al evenimentului.

Ultimele locuri disponibile pentru înscrierea la congresul din perioada 16-17 noiembrie pot fi rezervate exclusiv prin intermediul site-ului eveniment.super-dent.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1402 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007643 (s)