News Flash:

Zarug, asistenta tv la Asia Express. Cum s-a ajuns la asta in editia de aseara?

28 Septembrie 2021
584 Vizualizari | 0 Comentarii
Zarug

Concurentii din sezonul acesta de Asia Express sunt mai determinati ca niciodata sa castige. Echipele par destul de bine formate si par ca se inteleg din priviri. Cei care au urmarit pana acum Asia Express stiu ca este un concurs in care vedetele fac tot ce le sta in putinta pentru a castiga timp si pentru a indeplini cat mai bine misiunile.

Zarug, al carui nume complet este Mihai Dan Zarug, are 39 de ani si nu este strain de aparitiile extravagante. In ciuda faptului ca pasiunile lui Zarug l-au facut sa-si aleaga meseria de designer, el a studiat Dreptul. Nu a fost prima alegere, caci la vremea respectiva Mihai Dan Zarug, aka Papu, era atras de scena: voia sa aprofundeze teatrul.

Aseara, Zarug si-a gasit o noua pasiune si a exprimat cu subiect si predicat ca vrea sa fie asistenta tv, alaturi de Oase. Intreaga idee i-a venit in timpul unei probe de dinaintea imunitatii, acolo unde aceasta s-a oferit sa puna pe tava obiectele concurentilor. ”Eu m-am oferit sa fiu asistenta TV, sa-mi expun suncile la televizor si sa o fac pe mama mandra ca mi-a platit scoala la Paris pentru asta.”, a transmis Zarug la Asia Express.

Abilitatile de asistenta tv ale lui Zarug nu au fost deloc negate, ba din contra, cel care le-a apreciat cel mai mult a fost chiar adversarul lui, Mihai Petre. ”Zarug, nu stiam ca visul lui este sa fie asistenta TV, este omul acesta atat de haios. Le alegea simandicos, frumos, era super elegant.”, a spus Mihai Petre.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1188 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004761 (s)