News Flash:

Razvan Simion, uimit de colega lui, Ramona Olaru. Prezentatorul a reactionat imediat. ”Vai, ce buna e asta!”

28 Septembrie 2021
589 Vizualizari | 0 Comentarii
Ramona Razvan

Neatza cu Razvan si Dani este una dintre cele mai longevive emisiuni de pe tv si in continuare genereaza cifre record de audienta. Matinalii sunt pe placul publicului datorita numeroaselor glume pe care le fac, iar in mare parte asta este meritul Ramonei. Asistenta tv a migrat de la Prietenii de la 11 la Neatza fix dupa ce proiectul care a facut-o celebra a ajuns la final si se pare ca asta a fost cea mai inteligenta miscare pe care o putea face in cariera ei.

Cei care urmaresc Neatza cu Razvan si Dani de ani buni sunt deja obisnuiti cu momentele amuzante si cu replicile savuroase dintre prezentatori. Mai nou, de cand echipei i s-a alaturat si Florin Ristei, voia buna si distractia sunt ca la ele acasa. De departe, cea mai amuzanta dintre toti este Ramona Olaru. Frumoasa asistenta nu se fereste sa faca glume din minut in minut, iar asta i-a adus un mare val de aprecieri in online si nu numai. De cele mai multe ori aceasta are un schimb de replici cu unul dintre colegii ei si fix asta s-a intamplat si in editia de azi.

Inainte ca vedeta sa dezvaluie cum va fi vremea astazi in Romania, blondina a inceput cu o poanta, aluzie la relatiile imperfecte pe care le-a avut pana acum.

„Ramona: Spune-mi cum e toamna asta, ca la vara sa iti fac vant…

Razvan Simion: Vai, ce buna e asta, bravo” 

Celebrul prezentator TV a venit si el cu o gluma. Frumoasa lui colega de platou nu se astepta la aceasta remarca, asa ca s-a emotionant.

„Femeia e ca o grenada. Ii scoti inelul si detoneaza.”

Ramona: Ai, mai…

Razvan Simion: De fapt, tu stii asta

Ramona: Aoleu, nu este adevarat!

Razvan: Cum nu? Te-ai emotionat, nu trebuia.

Ramona: Nu am luat nimic, asta este problema. Am ramas fara nimic

Razvan: Pai da, dar tu esti o grenada defensiva.”, a fost schimbul de replici intre Razvan Simion si Ramona Olaru.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1284 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006359 (s)