News Flash:

Scandal dupa moartea lui Benone Sinulescu. Sotia artistului il acuza pe impresar ca i-ar fi furat banii

19 Noiembrie 2021
825 Vizualizari | 0 Comentarii
Benone Sinulescu 1

Benone Sinulescu a murit la 84 de ani. A fost decorat de doua ori, a scos 26 de albume in cariera, a cucerit inimile multor romani cu muzica lui, precum si cu firea sa optimista, dar in viata sa personala a avut parte de cateva momente dificile. Benone Sinulescu s-a stins din viata din cauza unei pneumonii, iar sotia si colegii de scena inca sunt socati de aceasta veste. 

Asa cum era de asteptat, abia dupa moarte ies la iveala detalii care pun paie pe foc in scandaluri imense. De data asta, acuzatiile pe care le aduce sotia regretatului artist sunt indreptate catre impresarul acestuia. Elena Sinulescu sustine ca pe tot parcursul carierei lui Benone, impresarul lui nu a facut de cat sa-l fure de bani.

Sotia acestuia a precizat ca Ionut Pavel a facut in urma cu mai multi ani conturi de socializare in numele lui Benone Sinulescu, iar toti banii pe care i-a obtinut in urma YouTube-ului si a Facebook-ului au ajuns in buzunarul sau, fara a-i da de fapt artistului asa cum trebuia.

”A facut cont de YouTube, cont de Facebook si a luat toate veniturile pe care le obtinea. Eu i-am inchis conturile, i-am cerut parola si de aici a inceput scandalul”, a spus Elena Sinulescu intr-o emisiune TV.

Elena Sinulescu a fost sotia, prietena si confidenta lui Benone Sinulescu de mai bine de 40 de ani. Desi ea a fost discreta cu viata sa, Benone Sinulescu a vorbit intr-un interviu despre femeia care i-a fost alaturi de-a lungul vietii.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1270 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004371 (s)