News Flash:

Care este starea de sanatate a lui Arsinel dupa ce a fost externat? „Mi s-a montat un stent”

19 Noiembrie 2021
370 Vizualizari | 0 Comentarii
Alexandru Arsinel

Potrivit celor de playtect.ro, Alexandru Arsinel are grave probleme de inima. Se pare ca starea lui de sanatate s-a agravat dupa ce a fist infectat cu Covid, virusul declansandu-i si alte probleme. Ajuns pe mana medicilor, acestia au decis sa il supuna pe actor mai multor investigatii. Arsinel a declarat ca va sta o buna perioada de timp internat in spital si ca nu are de gand sa plece pana cand nu va simti ca toate lucrurile sunt bine.

In urma cu cateva zile, Alexandru Arsinel a fost internat din nou in spital. A ajuns atunci la unitatea medicala Monza din Capitala. A fost un an greu pentru maestru, dupa ce, la inceputul lui 2021, a fost infectat cu COVID-19. De atunci, problemele de sanatate i-ar da mari batai de cap. El spunea ca a apelat la ajutorul medicilor si pentru ca inima lui ar avea nevoie de o interventie.

”Inima mea se pare ca are nevoie de o reparatie generala, daca ma pot exprima asa. Si atunci am alez Monza, fiind un spital renumit pentru asta. Totul se trage de la nenorocirea aia de COVID-19, care mi-a dereglat organismul. Voi ramane internat cateva saptamani, nu stiu exact sa va spun acum perioada cu exactitate. Ce stiu e ca medicii au nevoie sa se uite cu multa atentie la inima mea. Voi afla din mers ce fel de surprize vor urma!
Azi mi-au dat drumul acasa dupa interventia de ieri cand mi s-a montat un stent pentru puls. Duminica ma intorc in spital pentru operatia pe inima'
, a declarat Alexandru Arsinel.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005347 (s)