News Flash:

Veste trista pentru cinematografia internationala! Un actor celebru a fost diagnosticat cu afazie si nu va mai avea voie sa interpreteze roluri

30 Martie 2022
316 Vizualizari | 0 Comentarii
afazie

Bruce Willis nu trece prin cea mai buna perioada a vietii sale. Actorul a fost diagnosticat cu o boala severa care ii afecteaza creierului si, tocmai din acest motiv, a fost nevoit sa renunte la cariera sa.


Fanii lui Bruce Willis au primit una dintre cele mai proaste vesti din ultima perioada. Actorul a fost diagnosticat cu afazie, o boala care, din pacate, i-a pus punct carierei de actor. Afazia, diagnosticul primit de Willis, este o tulburare de limbaj rezultata in urma deteriorarii sau a vatamarii acelei parti a creierului care controleaza exprimarea si intelegerea limbajului, scrie site-ul csid.ro. 


„Sustinatorilor extraordinari ai lui Bruce, ca familie, am vrut sa impartasim ca iubitul nostru Bruce a suferit unele probleme de sanatate si a fost recent diagnosticat cu afazie, care ii afecteaza abilitatile cognitive. Acesta este un moment cu adevarat provocator pentru familia noastra si va multumim atat de mult pentru dragostea, compasiunea si sprijinul vostru”, asa arata mesajul oficial al familiei, postat pe contul sotiei actorului, Emma Heming.
Willis este cunoscut pentru numeroasele sale roluri din productiile care au scris istorie, printre care „Greu de ucis”, „Sacalul”, „Al saselea simt”, „Armata celor 12 maimute” si „Sin City”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004298 (s)