News Flash:

Clipe de groaza pentru Selly. Ce boala ii da batai de cap vloggerului de a ajuns la spital

30 Martie 2022
337 Vizualizari | 0 Comentarii
Selly

Selly este unul dintre cei mai urmariti vloggeri de la noi, iar cele 3 milioane de abonati de pe Youtube sunt dovada clara ca prin munca si perseverenta poti obtine ceea ce iti doresti. Selly poate spune ca a avut spiritul afacerilor inca de mic si nu degeaba se implica acum in tot felul de proiecte si isi doreste sa fie incluse in programa scolara materii care sa puna accentul pe business si economie.

Din pacate pentru fanii care il urmaresc si ii sunt mereu alaturi, in perioada urmatoare, Selly nu va mai fi la fel de activ pe retelele sociale. Nu pentru ca nu ar vrea, ci pentru ca a aflat ca are Covid. Desi multi sperau ca aceasta sa fie doar o gluma in stilul lui caracteristic, se pare ca lucrurile sunt cat se poate de serioase. Selly are simptome foarte grave si a ajuns de urgenta la spital, acolo unde cadrele medicale au grija sa tina totul sub control. Desi nu este deloc o perioada roz pentru el, vloggerul nu a uitat nici de fanii lui si a promis ca ii va tine la curent cu tot ceea ce se intampla.

'Am Covid-19. M-a luat o durere in gat, o dificultate la inghitire, gatul iritat maxim si pe la 7 m-au luat niste frisoane. Stateam cu geaca pe mine si caldura data la maxim. Am facu.t febra 40 de grade, am sunat la Salvare, m-am urcat in masina si m-am dus singur la spital, am ajuns la spital, a mai trecut o ora cu perfuzii, am primit un telefon.

Era Salvarea care ajunsese, o ora si 20 i-a luat sa ajunga. Daca atat i-a luat sa ajunga...eram deja mort, ceva rau. Sunt pozitiv, am o forma nasoala de Covid. Eu sunt vaccinat, dar uite ca s-a intamplat fix acum cand aveam multa treaba. N-am mai fost atat de distrus si atat de slabit fizic, ca si organism... Este groaznic!'', a marturisit Selly pe retelele de socializare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1164 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006010 (s)