News Flash:

Dani Otil a facut-o praf pe Ramona Olaru. Prezentatorul a folosit cuvinte dure la adresa ei. „Sugativa aspiratores”

30 Martie 2022
519 Vizualizari | 0 Comentarii
Dani si Ramona

Neatza cu Razvan si Dani nu se dezice de la regula de a aduce zambete pe chipul telespectatorilor in fiecare dimineata. Matinalii sunt pe frecventa in fiecare zi de luni pana vineri in formula cu Razvan si Dani, iar Ramona se integreaza perfect grupului.

Cine urmareste de ani buni Neatza cu Razvan si Dani, stie ca cei doi prezentatori se tin de glume non-stop. Azi, in timp ce au intrat in legatura directa cu o telespectatoare, Dani nu s-a putut abtine de la remarcile la adresa asistentei de la Neatza. In timpul unei pauze de publicitate, Dani s-a folosit de un videoclip de pe TikTok care, in conceptia lui, descria perfect caracterul Ramonei si statutul ei sentimental

„Daunatoarea de portofel, <<sugativa aspiratores>>. Dotata cu o privire agera care ii permite sa identifice portofelele pline, atat pe timp de zi, in fumul gros al cafenelelor, cat si pe timp de noapte, in penumbra cluburilor de fite. Se afla permanent in cautarea unei relatii dezinteresate, sentimentale, de shopping, in deosebi cu masculii din specia <<batranelul de discoteca.>>” 

Frumoasa blondina este una dintre cele mai apreciate asistente tv, iar evoluatia ei este una notabila si asta nu a ramas nerasplatita. Ramona a ajuns sa modereze chiar si emisiuni si sa aiba contracte de publicitate de zeci de mii de euro. Ramona are un program destul de strict, iar cei care credeau ca este greu sa te trezesti la 5 dimineata, ei bine, se pare ca se merita. Pentru patru ore live de editie, de luni pana vineri, Ramona incaseaza de la Antena 1 in jur de 3000 de euro, la care se adauga si alte contracte de publicitate.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007513 (s)