News Flash:

Adrian Minune, compromis de hoti. Manelistul a fost nevoit sa plateasca pentru a-si recupera telefonul. „Aveam niste poze... ”

30 Martie 2022
444 Vizualizari | 0 Comentarii
Adrian Minune

Adrian Minune a trecut printr-o intamplare mai putin fericita. Manelistul a fost tinta hotilor care, au speculat mult momentul potrivit si l-au pagubit in cateva secunde de telefon. Minune nu s-ar fi dat peste cap pentru telefon daca nu ar fi avut stocate in el lucruri importante.

Adrian Minune a tras sperietura vietii lui. In timp ce nu a fost atent, masina lui de lux nu s-a inchis asa cum trebuie, iar aceea a fost ocazia perfecta pentru ca hotii sa dea iama si il lase fara unul dintre cele mai importante lucruri din viata lui. Minune a ramas fara telefon si cum stia ca nu poate face nimic fara el, aceasta s-a pus pe cautat si a dat de hotii care l-au furat. Ba mai mult, manelistul a fost si la ei acasa, acolo unde au stabilit tariful de rascumparare al bunului. 

”Da, pentru ca aveam niste poze acolo care erau din vacanta mea, aveam 6 mii si ceva de numere de telefon, numere importante de telefon, si pentru ca l-am apreciat pentru profesionalism i-am mai dat eu cateva sute. Pentru ca o masina ca a mea, dupa 40 de secunde se inchide singura, daca nu mai e nimeni. Masina se inchide singura. El a fost atat de atent incat, atunci cand am parcat, eu m-am uitat in oglinda, el din spate mi-a deschis usa si a lasat-o deschisa”, a povestit Adrian Minune la Xtra Night Show.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1349 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006143 (s)