News Flash:

Oana Roman il face praf pe Traian Basescu dupa ce a parasit vila in care trebuia sa stea Mioara. „Dumnezeu a facut dreptate”

30 Martie 2022
819 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana

Traian Basescu a primit zilele acestea una dintre cele mai proaste vesti. Fostul presedinte al Romaniei este nevoit sa paraseasca vila de protocol. Ordinul de evacuare vine dupa ce ICCJ (Inalta Curte de Casatie si Justitie) s-a pronuntat, in data de 23 martie 2022, in privinta calitatii de colaborator al Securitatii pentru Traian Basescu.

Persoanele care beneficiaza de prevederile Legii nr. 406/2001 isi pierd toate drepturile acordate din momentul in care a fost definitiva hotararea prin care s-a constatat definitiv ca a avut calitatea de lucrator al Securitatii sau de colaborator al acesteia. In consecinta, contractul de folosinta a locuintei inceteaza.

Tinand cond de conditiile date, atat Traian Basescu, cat si familia sa sunt obligati sa elibereze vila in termen de 60 de zile de la incetare, potrivit RAPPS. Daca vila din Bucuresti nu va fi eliberata in aceste 60 de zile, instantele judecatoresti romane vor interveni pentru solutionare, potrivit dispozitiilor prevazute de Codul Civil privind evacuarea.

Ordinul de evacuare, a fost dat dupa ce Basescu a fost declarat definitiv colaborator al Securitatii. Traian Basescu a primit spre folosinta vila de protocol aflata pe Strada Gogol, nr. 2, Sector 1 din Bucuresti, in mod gratuit, in anul 2015. Vestea ca Traian Basescu va trebui sa isi faca bagajele si sa paraseasca locuinta a circulat cu viteza luminii si a ajuns si la urechile Oanei Roman, care nu s-a putut abtine sa nu faca cateva remarci pe baza acestui subiect.

„Stiu ca o sa se comenteze mult ce spun eu acum. Zilele astea, mama a fost nu stiu daca fericita, dar impacata ca exista un Dumnezeu, a facut dreptate! A suferit pe nedrept foarte mult pentru ceva ce nu merita.
Cine i-a facut rau mamei nu a avut parte de casa aia! Nu stiu daca e o satisfactie. Eu ma bucur ca ea in timpul vietii a reusit sa vada ca, pana la urma, nu a fost nedreptatita pana la capat. Noi nu am dorit niciodata raul nimanui, sincer! Cand faci niste lucruri, facand rau altora exista sansa ca intr-o zi sa ti se intoarca.Mama a fost evacuata in 24 de ore dintr-o casa pentru care inainte ii facusera chiria 6 000 de euro”,
a declarat Oana Roman, pentru Click 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1250 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005708 (s)