News Flash:

Oana Zavoranu presedinte! Nu e gluma, Querida chiar vrea sa candideze impotriva lui Klaus Iohannis

30 Martie 2022
523 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana Zavoranu

Oana Zavoranu are planuri marete pentru 2024. Vedeta deja s-a proiectat in viitor si stie cum i-ar sta cel mai bine. Querida va fi principalul adversar al lui Klaus Iohannis, caci are de gand sa candideze la alegerile prezidentiale.

Oana Zavoranu a lipsit o perioada din online, dar a anuntat ca va lucra la dezvoltarea clinicii pe care o detine. Fanii au inteles-o, desi multi dintre ei se asteptau ca vedeta sa revina mult mai repede. Pe langa planurile care includ afacerile de familie, Oana mai are un as in maneca. Bruneta s-a gandit mai bine si a ajuns la concluzia ca i-ar sta bine la carma statului roman. Adesea, vedeta primeste complimente legate de modul în care gestioneaza anumite situatii, ba chiar unii o vad un lider foarte bun. Tocmai de aceea, aceasta a decis sa isi depuna candidatura pentru alegerile prezidentiale din 2024.

”Exact. Sa stii ca nu e o gluma. Vezi, genul asta de mesaje sunt la ordinea zilei pe conturile mele. Da, oamenii vad in mine un lider si e evident ca au si de ce. Eu am demonstrat ca pot...ca de surdo mute e plin, la figurat, fireste. Sa nu-mi sara in cap aia de cica sunt ”bulingareasa”, a spus Oana Zavoranu pe pagina sa de socializare.

”Da, sunt hotarata sa candidez in 2024. Sunt mult prea multi oameni care ma roaga sa fac asta. Daca ”Dl Latex” a facut-o, eu pot fi mult mai buna si pregatita sa conduc cu cap si c**** tara asta”, a mai spus bruneta pe pagina sa de Instagram.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006155 (s)