News Flash:

Stefan Banica Jr. si Lavinia Parva au implinit 10 ani de relatie. Cum au reusit sa tina flacara iubirii aprinsa pana acum

30 Martie 2022
346 Vizualizari | 0 Comentarii
Stefan si Lavinia

Stefan Banica Jr a fost mereu un barbat frumos si curtat de zeci de femei celebre. Printre cele mai cunoscute relatii ale sale se numara cea cu Andreea Marin si cea cu Mihaela Radulescu. Daca la capitolul celebritate, cele doua dive sunt fruntase, la capitolul longevitate, Lavina Parva castuga detasat, caci bruneta este impreuna cu artistul de 10 ani.

Lavina Parva si Stefan Banica Jr. au gasit reteta pentru o relatie perfecta si de durata. Celor doi nu li s-au dat prea multe sanse la inceput, dar acum, par ca sunt mai fericiti ca niciodata. Cuplul a demonstrat fix contrariul si le-a aratat tuturor ca in fata iubirii lor nu poate sta nimeni si nimic. Lavina a fost cea care s-a deschis in fata fanilor si a acordat un interviu publicatiei Viva. Desi, pana acum, nu obisnuia sa se laude cu relatia ei, de data asta, Lavinia a facut o exceptie si le-a povestit tuturor cum se simte in relatia cu Stefan si care este secretul lor.

‘’Eu ma aflu, cred, in cea mai intensa perioada din viata mea, deoarece am ales sa petrec zi de zi, clipa de clipa, alaturi de fiul meu, astfel incat am invatat lucruri noi. Dar m-am descoperit pe mine si altfel. Traiesc un moment in care sunt mai fericita ca niciodata, dar asta implica si foarte mult efort. Totodata, sunt bucuroasa ca mi-am indeplinit obiectivul de a fi alaturi de copilul meu exclusiv pana cel putin la varsta lui de 3 ani’’, a marturisit aceasta in cadrul interviului acordat pentru Viva.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006034 (s)