News Flash:

Cati bani plateste Bianca Dragusanu pe locul de parcare. Alti romani nu castiga atat nici intr-o luna

30 Martie 2022
315 Vizualizari | 0 Comentarii
Bianca

Sezonul evenimentelor a inceput incet, dar cu pasi siguri, asa ca Bianca Dragusanu petrece din ce in ce mai mult timp in atelierul sau. Divei ii place foarte mult ceea ce face, dar are o problema: locurile de parcare. Aceasta s-a saturat sa isi lase mereu blolidul in locuri diferite, iar asta pentru ca nu exista sufieciente locuri de parcare in zona atelierului pe care il detine.

Vrea, nu vrea, Bianca Dragusanu plateste pe luna una dintre cele mai mari taxe pentru parcarea din Capitala. Diva are o mare problema cu faptul ca nu are unde sa isi lase masina si. de fiecare data, este amendata cu cate 200 de lei din cauza ca parcheaza aiurea. Evident, amenda o plateste pentru ca nu are alta solutie, dar nu i se pare corect ca bugetul ei sa aiba de suferit din cauza faptului ca administratia locala nu pune la dispozitie suficiente locuri de parcare. Pentru asta, Bianca si-a varsat nervii pe Instagram, in speranta ca o vor auzi si persoanele abilitate sa schimbe ceva.

„Am ajuns din nou la atelier si din nou am constatat ca nu am loc de parcare. In fiecare zi amenda e in jur de 200 de lei. Deci cam atat m-ar costa pe mine parcarea zilnic aici. Ce fac? In zece zile platesc 2000 de lei parcarea la atelier pentru ca nu exista loc de parcare? Efectiv nu exista loc de parcare’’, a spus ea pe contul personal de Instagram.

’Ce fac? Cam asa arata parcarea. Adica uitati, unii parcheaza pe trecerea de pietoni pentru ca nu ai unde sa parchezi. Nu ai. Asta e tot pe trecerea de pietoni. Eu unde parchez masina? Ar fi a zecea tura pe care o dau. Unde parchez masina eu?’’, a completat aceasta.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1317 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005081 (s)