News Flash:

Ce meserie are la baza Alex Velea. Iti vei schimba complet parerea despre artist!

30 Martie 2022
626 Vizualizari | 0 Comentarii
Alex Velea

Alex Velea este unul dintre artistii veterani din industria muzicala de la noi. Craioveanul canta de la o varsta destul de frageda, dar putini sunt cei care stiu ca aceasta nu a urmat cursuri in acest domeniu.

Alex Velea nici nu visa cand era mic la planurile pe care viata i le-a pregatit. Artistul a fost un elev model, ba chiar a obtinut nota 9.81 la Bacalaureat. Silitor din fire, Velea a tras tare sa ajunga student si se pregatea pentru o cariera in domeniul ingineriei. Din fericire pentru el, viata i-a oferit o alta directie, dar si cea mai frumoasa femeie din Romania.

„Am terminat facultatea, dar cu greu. Sunt inginer, dar sper sa nu profesez niciodata. Sincer sa fiu o parte din colegii mei chiar fac treaba asta si probabil o fac bine. Ma pricep si eu in a construi, de exemplu mi-au lasat ai mei un birou pe mana si le-am zis sa nu-si faca griji ca o sa-l montez eu, nu e mare smecherie. Bineinteles ca n-am reusit sa fac asta si i-am cerut ajutorul unui prieten de-al meu. Eram tanar, aveam vreo 20, 21 de ani si stateam intr-o camera pana cand la final stiu ca n-am fost in stare sa punem cipurile alea si tot ce trebuia noi sa unim, dar le-am batut in cuie”, a spus acum ceva timp Alex Velea.

„Daca ma pune cineva sa schimb o priza nu sunt in stare, adica mi-e teama. De cand sunt inginer am montat patru sezlonguri la mine acasa. Mie imi e drag cand fac ceva, dar mi se pare ca sunt neindemanatic, adica chiar daca e mic ce fac mi se pare ca am facut ceva extrem de notabil si spun „uite ca sunt in stare sa fac si eu”. Eu stiu mai bine sa cant, sa dansez, sa fac orice altceva”, a mai adaugat artistul.

Alex Velea este un model pentru multi barbati. Pe langa faptul ca este un artist desavarsit, Velea este si un tata grijuliu si atent la nevoile copiilor lui. Aici nu sunt inclusi doar cei doi baieti pe care ii are cu Antonia, ci si Maya. Velea a mers de multe ori in vacanta cu cei mici si s-a comporatat exemplar cu ei si niciodata nu s-a pus problema de diferentieri.

Alex Velea este tatal perfect, iar Anto a declarat de multe ori ca artistul este sprijinul ei in orice situatia. Avand in vedere ca cei doi se iubesc enorm, multa lume s-a intrebat daca acestia au de gand sa isi mareasca familia si sa le ofere lui Dominic, Achim si Maya un fratior sau o surioara.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005157 (s)