News Flash:

Antonia a rabufnit, dupa ce fani au inceput sa-i spuna, in nenumarate randuri ca este „prostuta”

30 Martie 2022
491 Vizualizari | 0 Comentarii
Antonia a

Antonia este o artista asumata care vorbeste mereu deschis despre problemele pe care le-a intampinat de-a lungul carierei. Cei care o urmaresc pe Antonia sigur au observat ca vedeta este mult mai „zgarcita” in aparitii si nu vrea sa mai fie la fel de transparenta. Daca pana acum nimeni nu stia ce are cu adevarat, se pare ca fanii sunt cei vinovati pentru decizia ei.

Drumul catre succes nu a fost unul deloc usor pentru Antonia, mai ales in perioada de inceput petrecuta in Romania. Anto a trait o buna vreme in America, iar asta a facut-o sa vorbeasca din reflex in engleza sau sa se exprime un pic mai dificil in limba romana. De aici si pana la un intreg val de critici a mai fost un singur pas. Intre timp, iubita lui Velea a rarit-o cu aparitiile pana cand a decis sa ajunga la nivelul la care fanii sa nu prea mai stie multe din viata ei. Motivul?!

Am perioade de anxietate cand apar la Tv, sau internet, fie ca este vorba despre un interviu Tv sau un podcast online ori un game show. De ce? Pentru ca oamenii se grabesc sa ma judece ca fiind prostuta (asta ii face sa se simte mai puternici, mai destepti sau mai buni decat mine). Sunt ceva de genul: ‘’Vezi, este doar frumoasa, dar foarte prostuta’’. Ei sunt motivul pentru care am ales sa am mai putine aparitii. Cine ma cunoaste cu adevarat, stie ca am multe de spus, dar prefer sa le spun in timpul meu si in pace fara oameni care judeca, in jurul meu’’, este o parte din mesajul transmis de Antonia, internautilor.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006639 (s)