News Flash:

Vedeta de la noi, jefuita in plina zi pe strazile din Paris. „M-a costat 1600 de euro”

11 Februarie 2022
437 Vizualizari | 0 Comentarii
furt

Pentru unii, vacanta nu vine la pachet cu cele mai bune intamplari. In loc sa se bucure de peisajul mirific pe care il ofera orasul iubirii, Paris, o vedeta de la noi a trait una dintre cele mai nefericit intamplari departe de casa.

Ioana Grama, caci despre ea este vorba, a ramas fara telefon in timp ce se afla in vacanta in Paris. Influencera este mereu conectata la lumea virtuala si pastreaza non-stop legatura cu fanii, asa ca i-a fost foarte greu sa stea fara „obiectul muncii”. Vedeta isi ajuta o alta prietena sa creeze continut pentru comunitatea ei in momentul in care a fost pagubita de cateva mii de euro. Ioana nu a fost atat de afectata de lipsa telefonul, cat a fost de toate datele salvate pe el.

Desi nu lasa prea des telefonul jos din mana, acum a fost exceptie care s-a incheiat cu un final tragic. Totul s-a intamplat in plina zi pe strazile din Paris. Vedeta avea telefonul in buzunarul paltonului si nu si-a facut griji pentru el, pana cand a verificat si a vazut ca lipseste. Ioana Grama si-a cumparat imediat un nou telefon si primul lucru pe care l-a facut a fost sa le povesteasca urmaritorilor de pe Instagram patania ei.

"Am Instagram din nou, am telefon. Mi-a fost furat telefonul ieri in timp ce ii filmam reel-ul Sanzianei. M-am dus si mi-am luat un telefon nou (...) M-a costat 1600 de euro (...) pana acum am stat stat sa mi se descarce toate aplicatiile, nu mai stiam parola de la Instagram, acum sunt om din nou”, a povestit ea pe Instagram.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004587 (s)