News Flash:

Nunta mare in showbiz-ul de la noi. Ce vedeta are de gand sa se aseze la casa ei anul acesta. „Voi fi o mireasa desculta”

10 Februarie 2022
408 Vizualizari | 0 Comentarii
Nunta

Relaxarea masurilor impuse de pandemie le-a facut pe multe vedete sa se gandeasca la casatorie. Cele care au de gand sa spuna „da” si in fata preotului au decis ca anul acesta este ocazia perfecta pentru a organiza un astfel de eveniment.

Feli este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi si una dintre cele mai bune prietene ale lui Smiley. In urma cu doi ani, artista a fost ceruta de sotie si, desi are o fetita impreuna cu iubitul ei, Catalin, vedeta pare ca bate pasul pe loc atunci cand vine vorba de nunta. 

”Nu ne-am gandit. Eu am fost ceruta de sotie, dar nu ne grabim niciunde. Mai ales in vremuri cu nisipuri miscatoare ca cele pe care le traim acum. Pana am sa ma marit, eu o sa mai lansez un album, doua. (rade) Lasand gluma la o parte, nu actul oficial ma face sa iubesc mai mult. Dar probabil, cand voi fi mireasa, voi fi o mireasa desculta. (zambeste)”, ea spus ea pentru Viva.ro.

Feli si Catalin sunt impreuna de mai bine de cinci ani si, pe langa faptul ca au o fetita superba, cei doi au de gand ca, in viitor, sa adopte un copil. Despre acest subiect a vorbit pentru prima data Feli, in podcastul lui Horia Brenciu. 

„Eu acum, in momentul asta, si imi asum lucrul asta, nu mai simt sa mai vina asa, prin corp, inca un frate sau o sora pentru Nora. Dar imi doresc sa adopt. Inca nu simt ca-i momentul, ca nu stiu cum se face treaba asta si daca suntem pregatiti. E foarte delicata treaba asta cu adoptia. Ne dorim, dar ne e frica inca. Pentru ca am vazut cazuri in care s-au facut diferente intre copilul nascut si copilul adoptat, indiferent de varsta.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005940 (s)